GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Cap de setmana de Carnaval a tota la costa del Baix Gaià

Torredembarra, Altafulla, Roda de Berà i Creixell tenen programades diverses activitats
El confeti i les disfresses seran els protagonistes a la costa del Baix Gaià aquest cap de setmana. | Redacció

 

Ara sí: després de l'arribada del Carnestoltes d'aquest dijous —Gras—, 28 de febrer, el Baix Gaià quedarà immers en la celebració del Carnaval, que es viu especialment aquest cap de setmana a les quatre poblacions costaneres del Tarragonès nord. Dissabte passat la Pobla de Montornès ja va obrir la porta d'aquests festejos al Baix Gaià, que culminaran el cap de setmana següent, el dels dies 9 i 10, a altres localitats com ara la Riera de Gaià o Vespella de Gaià.

 

Aquest 2 i 3 de març, doncs, Torredembarra, Roda de Berà, Altafulla i Creixell viuran de ple una festa amb el confeti, les disfresses, la música i les carrosses com a principals protagonistes. Repassem els actes que es viuran amb tota la intensitat en cadascuna d'aquestes quatre poblacions.

 

Torredembarra, la capital carnavalesca del Baix Gaià

Sense cap mena de dubte, Torredembarra capitalitza la celebració del Carnaval al Baix Gaià. A la Torre les rues comptaran amb gairebé 1.500 participants a cada rua repartits en una trentena de colles. Les principals rues són la dissabte al vespre al centre de la localitat (20.30 hores), la de diumenge al migdia al passeig marítim (12.00 hores) i la Guerra del Confetti de diumenge a la tarda al passeig de la Sort (17.00 hores). Hi ha, però, molts més actes previstos.

 

Dissabte, el gran dia del Carnaval a Roda de Berà

A Roda de Berà ja es preparen, també, per a unes típicament lluïdes rues de Carnaval que no seran excepció aquest 2019. S'estrenaran dissabte al migdia, amb la rua a la zona de la platja (12.00 hores), i seguiran a la tarda amb la desfilada pels carrers del nucli urbà (18.00 hores). Els més menuts hauran d'esperar a la tarda de diumenge (17.00 hores), entre alguns altres actes programats.

 

Altafulla presenta un Carnaval ple de novetats

Les obres del Casal La Violeta obliguen al Carnaval d'Altafulla a un canvi: el ball passarà d'aquest espai al poliesportiu municipal. No és, però, l'única modificació que es preveu pel que fa a aquesta celebració: a petició dels participants, també s'ha modificat el recorregut de la rua (dissabte, 21.30 hores), que comptarà amb quatre carrosses i dues comparses.

 

Arriba la primera part del Carnaval de Creixell 2019

A Creixell, per primer cop enguany, s'han dividit les activitats de Carnaval entre dos dissabtes: aquest 2 de març i el proper, dia 9. Mentre que la Gran Rua de Carnaval haurà d'esperar encara al proper cap de setmana, aquest 2 de març tenen cita els més menuts. Dissabte, a les cinc de la tarda, hi haurà la desfilada infantil, que acabarà al Casal Municipal.