URGENT

Una veïna de Barcelona, primer cas de coronavirus a Catalunya

ÚLTIMA HORA

Dos possibles casos de coronavirus al Baix Penedès, investigats

El comerç de Roda de Berà inicia el compte enrere per Nadal amb un concurs d'aparadors

Els noms dels guanyadors es faran públics el dia 21 de desembre
La iniciativa l'organitza l'Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Comerç liderada per Rosana Dorantes. | TarragonaDigital

 

Nova iniciativa relacionada amb el comerç a Roda de Berà. Amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial al municipi durant les festes de Nadal, l’Ajuntament rodenc, a través de la regidoria de Comerç, ha convocat aquesta setmana un concurs d’aparadors dirigit a les botigues del poble. Hi pot participar qualsevol local que disposi d’un aparador visible des del carrer i que exerceixi una activitat comercial a quelsevol punt del municipi.

 

Les inscripcions, fins el 20 de desembre; els guanyadors se sabran l'endemà

L’aparador s’ha de decorar amb temàtica nadalenca i per participar-hi, cal fer la inscripció com a màxim el dia 20 de desembre a les dotze del migdia a l’Hotel d’Entitats de Roda de Berà. El jurat estarà format per un regidor de cada grup municipal amb representació al plenari (Tria Roda, el PSC, ERC, Ciutadans, el PP i Junts per Roda), i a l’hora de valorar els aparadors tindrà en compte «la creativitat i originalitat, l’adequació a la temàtica i la innovació tecnològica», segons ha comunicat el consistori.

 

Els noms dels guanyadors es faran públics el dissabte dia 21 de desembre a través del web municipal. Els guardons per als guanyadors no estan gens malament. El primer premi serà un viatge de cap de setmana valorat en 150 euros; el segon, un sopar per a dues persones en un restaurant de Roda de Berà valorat en 60 euros; i el tercer premi, un lot de Nadal valorat en 40 euros. El lliurament dels premis tindrà lloc el divendres, dia 27 de desembre, a les set de la tarda, al Poliesportiu Municipal.

 

Una altra campanya comercial en marxa

Cal recordar que, per als clients, també està en marxa la iniciativa 'Comprar en el comerç local té premi'. Per cada compra a les botigues rodenques fins el 15 de desembre es podrà participar en una rifa de productes. El sorteig, que es realitzarà el mateix dia 15 a les tres de la tarda al Poliesportiu, consistirà en una rifa de cinc lots de Nadal valorats en 30 euros cadascun.