Efectius de la brigada municipal de Torredembarra duent a terme tasques de desinfecció

Torredembarra desinfectarà diàriament els punts d'afluència de públic

La brigada municipal també amplia el seu radi d'acció amb tres rutes per diverses zones | Fins ara, la neteja era trisetmanal

L’Ajuntament de Torredembarra ha decidit intensificar el reforç de desinfecció que duen a terme operaris de la brigada municipal en diferents punts d’afluència de públic. La mesura, en marxa des del passat 23 de març, es referma ara i passa de fer-se tres cops per setmana a una periodicitat diària. Al mateix temps, s’han ampliat els punts de desinfecció, sempre al voltant de zones amb establiments sanitaris, d’alimentació, transports o edificis municipals, entre d’altres.

Segons ha apuntat el consistori, hi ha una primera ruta que discorre pel CAP de Torredembarra, els Munts i Baix a Mar; un segon recorregut pel centre de la vila i un tercer circuit pels voltants d’edificis municipals, el nucli antic, la zona de Sant Jordi, Marítima Nord i Sud i Clarà. Cal recordar que, arran de la declaració de l’estat d’alarma, l’empresa de neteja de la via pública ja du a terme la desinfecció dels carrers amb lleixiu.

Desinfecció als contenidors

Des de la regidoria de Sostenibilitat han explicat que també s’estan desinfectant els voltants dels contenidors d’escombraries, les seves tapes i pedals, i els contenidors d’orgànica comercial. Per aquest motiu, apunten, «no es pot deixar cap mena d’objecte voluminós a la via pública», ja que impedeix una correcta desinfecció de l’espai. Amb tot, el servei de recollida de voluminosos també resta suspès.


Comentaris