L'Escola d'Adults i les llars d'infants de Torredembarra encara tenen places disponibles

Tot i finalitzar el termini de preinscripcions, els centres educatius municipals disposen d'espai
L'Escola d'Adults i les llars d'infants, a més de l'Escola de música, estan tancades fins al nou curs. | cedida
 

L'Escola Municipal d'Adults Mar de Lletres i les llars d'infants de Torredembarra, que han tancat durant tot el confinament fins el pròxim curs, encara disposen de places per aquest després de finalitzar el període de preinscripcions. Així ho ha anunciat la regidoria d'Educació, que convida a les persones interessades a obtenir la seva plaça, aquesta vegada només de manera telemàtica.

Per a apuntar-se als cursos que ofereix l'Escola d'Adults Mar de Lletres, caldrà omplir la sol·licitud i adjuntar documentació i posteriorment enviar-ho tot correctament emplenat a través del correu electrònic. Cada any, al centre s'ofereixen classes d'alfabetització, classes per a neolectors i classes de català, castellà i anglès en diferents nivells, des de l'A1 fins al C1. Paral·lelament, també s'hi imparteixen classes de preparació per a la prova d'accés al cicle de formació grau mitjà i per a les proves lliures de Graduat en educació secundària.

Pel que fa a les llars d'infants, les sol·licituds de plaça per als grups 0-1, 1-2 i 2-3 es poden trobar a la pàgina web de l'Ajuntament de Torredembarra i després s’han d’enviar correctament emplenades i amb la documentació que calgui adjuntar a la mateixa adreça de correu electrònic del consistori. Per a qualsevol dubte, es pot telefonar al 617 30 14 16.

"Atenció: Creixell no celebrarà la Festa Major de Sant Jaume 2020" "Urgent: Ja se sap quan es construirà la futura comissaria dels Mossos a Torredembarra"