L'exposició de collages 'Trenkadís' arriba a la Nou de Gaià per Festa Major

L'artista torrenc Jordi Morera mostrarà durant deu dies, al Centre Cultural, el món dels llibres i la lectura a través dels seus collages
Un dels quadres que formen part de 'Trenkadís'. | Jordi Morera
 

L'art i la cultura no s'amaguen malgrat la Covid-19. Tampoc ho fa l'artista torrenc Jordi Morera, creador i autor de la quarantena d'obres que formen part de l'exposició 'Trenkadís', que continua el seu itinerari visitant diferents municipis del Baix Gaià. La pròxima parada és el Centre Cultural i Biblioteca de la Nou de Gaià, on s'estarà la mostra durant els dies de festa major com un dels escenaris principals d'aquesta, que se celebrarà entre aquest divendres, 17 de juliol, i el dia 26. 

L'exposició, itinerant, porta aquesta vegada algunes obres noves

Tot i que en aquesta ocasió Morera presentarà algunes obres noves, la temàtica de l'exposició continuaran sent la lectura i el món dels llibres. Així, en algun dels collages, es reinterpreten obres de pintors de fama internacional que han immortalitzat en els seus quadres l'acció de llegir, com ara Ludger Tom Ring, Gustave Courbet o John Currin. Alhora, altres creacions han estat pensades expressament per 'Trenkadís', sent totalment de creació pròpia, com els diversos poemes visuals fets en homenatge a Joan Brossa. 

En totes les obres, amb tot, el paper —molt d'aquest reciclat de llibres vells i en desús i agafat de contenidors i papereres— és la matèria primera, tot i que Morera no defuig l'ús de materials com la calç. L'exposició s'inaugurarà aquest divendres a les set de la tarda. Entre els dies 19 i 23, així com el dia 26, les visites només es podran fer de deu del matí a una del migdia, i tota la resta de dies (18, 24 i 25) també en horari de tarda, de cinc a vuit del vespre. Els dies 18 i 25, l'autor oferirà una visita guiada.

"Altafulla: El nou trenet turístic arriba amb grans novetats" "Roda de Berà: Confinen 10 nens del Campus d'Estiu per un positiu a l'entorn del monitor"