ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enllaç de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

La Policia Local d'Altafulla incorporarà quatre nous agents per treballar durant l'estiu

El termini de sol·licituds finalitza el pròxim dimarts 25 de juny
La Policia Local d'Altafulla incorporarà quatre nous agents per treballar durant l'estiu | Ajuntament d'Altafulla

 

 

L'Ajuntament d'Altafulla ha anunciat l'obertura del termini de presentació de sol·licituds per a la contractació de quatre nous agents de la Policia Local del municipi. Les sol·licituts es podran presentar fins al pròxim dimarts, 25 de juny, i es preveu que la incorporació sigui immediata per tal d'augmentar la seguretat durant l'imminent període estiuenc.

 

Les sol·licituts per formar part en aquest període selectiu s'han de presentar, juntament amb el DNI i la documentació pertinent, al Registre General Municipal de l'Ajuntament d'Altafulla, situat a la plaça del Pou.

 

Els aspirants, han d'acreditar que són posseïdors de la titulació de Graduat Escolar, ESO, Formació Professional de Primer Grau o Cicle Formatiu de Grau mitjà; alhora que han d'estar en possessió del certificat de coneixement de català de nivell B2; tenir els carnet de conduir A-2 i B; i presentar una Declaració jurada on es manifesti no trobar-se afectat per cap causa d'incompatibilitat.

 

 

 

Un reforç a la campanya estiuenca

Els agents seleccionats seran de caràcter interí amb l'objectiu de reforçar la seguretat habitual i a l'equip actual de la Policia Local d'Altafulla de cara a la campanya estiuenca i per un termini màxim de tres mesos; tal com preveu l'article 38 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprovà el Reglament d'accés, promoció i mobilitat de les Policies Locals.

 

Vehicles de la Policia Local d'Altafulla, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

Et pot interessar: