La Policia Local d'Altafulla incorporar脿 quatre nous agents per treballar durant l'estiu

El termini de sol路licituds finalitza el pr貌xim dimarts 25 de juny
La Policia Local d'Altafulla incorporar脿 quatre nous agents per treballar durant l'estiu | Ajuntament d'Altafulla

 

 

L'Ajuntament d'Altafulla ha anunciat l'obertura del termini de presentaci贸 de sol路licituds per a la contractaci贸 de quatre nous agents de la Policia Local del municipi. Les sol路licituts es podran presentar fins al pr貌xim dimarts, 25 de juny, i es preveu que la incorporaci贸 sigui immediata per tal d'augmentar la seguretat durant l'imminent per铆ode estiuenc.

 

Les sol路licituts per formar part en aquest per铆ode selectiu s'han de presentar, juntament amb el DNI i la documentaci贸 pertinent, al Registre General Municipal de l'Ajuntament d'Altafulla, situat a la pla莽a del Pou.

 

Els aspirants, han d'acreditar que s贸n posse茂dors de la titulaci贸 de Graduat Escolar, ESO, Formaci贸 Professional de Primer Grau o Cicle Formatiu de Grau mitj脿; alhora que han d'estar en possessi贸 del certificat de coneixement de catal脿 de nivell B2; tenir els carnet de conduir A-2 i B; i presentar una Declaraci贸 jurada on es manifesti no trobar-se afectat per cap causa d'incompatibilitat.

 

 

 

Un refor莽 a la campanya estiuenca

Els agents seleccionats seran de car脿cter inter铆 amb l'objectiu de refor莽ar la seguretat habitual i a l'equip actual de la Policia Local d'Altafulla de cara a la campanya estiuenca i per un termini m脿xim de tres mesos; tal com preveu l'article 38 del Decret 233/2002, de 25 de setembre, pel qual s'aprov脿 el Reglament d'acc茅s, promoci贸 i mobilitat de les Policies Locals.

 

Vehicles de la Policia Local d'Altafulla, en una imatge d'arxiu. | TarragonaDigital.com

 

Et pot interessar:

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris