Imputat per dur cocaïna, haixix i 800 euros en efectiu a Roda de Berà

La Policia Local també l'acusa d'un delicte de receptació, ja que posseïa dues garrafes de gasoil sense poder-ne justificar l'origen
La Policia Local de Roda de Berà va detenir l'agressor | TarragonaDigital.com

 

Farà una setmana, el passat 15 de març, la Policia Local de Roda de Berà, al Tarragonès, va identificar un home de 33 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’individu, concretament, duia a sobre haixix i cocaïna, i 800 euros en efectiu.

Els fets es va produir durant un control de seguretat ciutadana i, segons ha informat la policia local, a l’home li van trobar 4 paperines de cocaïna, una peça rectangular d’haixix i els 800 euros, en bitllets de 50, 20 i 10.

Li imputen un possible delicte de receptació

A més, la Policia Local de Roda de Berà també li imputa un possible delicte de receptació, ja que posseïa dues garrafes de 25 litres de gasoil, sense que el detingut pogués justificar d’on provenien.

El cos de seguretat va intervenir la droga, els bidons i els diners, i va efectuar les pertinents diligències perquè l’home sigui citat per comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció del Vendrell, al Baix Penedès.

Arrestat a Roda de Berà un home sobre el qual requeia una ordre de cerca i detenció Mossos d'Esquadra

 

Detingut un home amb una ordre de cerca i detenció

Diumenge, 17 de març, la policia rodenca va detenir un home de 40 anys sobre el qual requeia una ordre de cerca i detenció, per delicte de lesions, i tres controls específics per part de diferents jutjats.

Agents de la Policia Local el van localitzar durant un patrullatge per la urbanització La Barquera. Després de la detenció i la lectura de drets, l'individu va ser traslladat a la caserna dels Mossos d'Esquadra per ser posat a disposició judicial.

Detingut després de robar en un supermercat de Roda

El passat 14 de març, la Policia Local de Roda de Berà va detenir un home de 41 anys després de rebre un avís de furt en un gran supermercat del municipi. L'individu, que ja tenia una ordre específica de recerca i detenció des del 24 de gener de 2019, va ser traslladat a la caserna dels Mossos i va passar a disposició judicial.

Més informació: 

"ÚLTIMA HORA: Cs denuncia l'alcalde de la Torre per la pancarta «que perfora» el Castell" "TORREDEMBARRA i ALTAFULLA: Així arriben les eleccions municipals del maig"