L'Ajuntament de Torredembarra.

Torredembarra obre les incripcions per al Casal de Nadal 2020 amb la màgia com a protagonista

Les inscripcions són gratuïtes i estaran obertes fins al 21 de desembre

L'Ajuntament de Torredembarra presenta el nou Casal de Nadal. Sota el nom de 'Gaia, els follets i les fades', la regidoria de Joventut i Infància inicia el procés d'inscripcions per a nens d'entre tres i 12 anys. Les inscripcions es van iniciar el passat 2 de desembre i s'allargaran fins al 21 de desembre.

Segons ha informat el consistori torrenc, les places són limitades i es donarà prioritat als infants empadronats a Torredembarra. La inscripció és gratuïta i, entre altres serveis, es disposarà de servei de vetllador/a per a aquells nens o nenes amb necessitats educatives especials.

La temàtica central del Casal serà la màgia, comptant amb la realització tècnica de l’entitat Viu Lleure.

Dos blocs

El casal estarà dividit en dos blocs, que es desenvoluparan en dates diferents. El primer bloc tindrà lloc els dies 28,29 i 30 de desembre i es realitzarà al pavelló Municipal Sant Jordi de Torredembarra. L'horari d'aquest primer bloc serà de cinc a vuit de la tarda.

Per altra banda, el segon bloc es desenvoluparà els dies 4 i 5 de gener del 2021, a la Sala Gran del Casal Municipal, amb horari de 10 a una del migdia. L'ajuntament informa que es podrà triar entre cada torn, o demanar plaça per als dos.

Grups bombolla i activitats a l'exterior

El Casal de Nadal 2020 de Torredembarra ha estat organitzant tenint en compte totes les mesures de seguretat contra el coronavirus per aquest tipus d'actes i el públic a qui va dirigit. Els assistents es dividiran en grups bombolla de 10 infants cadascun i es faran activitats a l’exterior dedicades a conèixer l’entorn i el respecte al medi. Els tallers han estat pensats per desenvolupar la creativitat i imaginació dels infants.

Les inscripcions es poden dur a terme via internet a través de la pàgina web www.viulleure.cat. Per qualsevol consulta o problema, es pot trucar al telèfon 722851002, o bé al correu electrònic torredembarraviulleure@gmail.com.

Per últim, l'Ajuntament de Torredembarra també recorda que totes aquelles persones que siguin monitores i hagin cursat el Grau d'animació sociocultural o tenen experiència en el sector del lleure poden formar part de la borsa de treball per activitats de lleure, enviant el currículum a clubfeina@torredembarra.cat.


Comentaris