GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

S’obren les inscripcions per als cursos de natació d’hivern a Torredembarra

Els cursets es realitzaran a la piscina de la Zona Esportiva Municipal i començaran el 7 d'octubre
Els cursos de natació d'hivern de Torredembarra es divideixen en funció de l'edat i del nivell  | TarragonaDigital.com
 

 

A mitjans del mes de setembre, la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Torredembarra obrirà el període d'inscripcions per als cursos de natació d'hivern de la temporada 2019-2020. Concretament, les persones interessades a participar en aquests cursets de natació podran inscriure's a partir del pròxim dimecres, 18 de setembre a la piscina municipal de Torredembarra. 

 

Els cursos de natació es distribueixen en cinc grups en funció de l'edat i del nivell dels alumnes

Els cursets de natació d'hivern es duran a terme a la piscina de la Zona Esportiva Municipal i començaran el 7 d'octubre de 2019. Aquests cursets s'allargaran fins al 5 de juny de l'any que ve i es distribuiran en diversos grups en funció de l'edat i del nivell de cada alumne/a. 

 

Concretament, es faran cinc grups: el primer estarà destinat als més petits de la casa i serà pels nadons que encara no hagin après a nedar. El segon serà el curs d'iniciació de primer nivell. L'altre grup és el grup d'iniciació de segon nivell, per als alumnes que ja tinguin els coneixements bàsics.

 

També hi haurà el curs de perfeccionament, pensat per aquells nens i nenes que ja tinguin els conceptes bàsics i els calgui perfeccionar la tècnica de la natació. Finalment, l'últim curs que s'impartirà serà el curs de natació per adults. D'altra banda, també es realitzaran classes d'aiguagim.

 

Els cursos es dividiran en tres períodes de l'any 

A més, es preveu que es realitzin tres cursets al llarg de l'any, el primer es duria a terme entre el 7 d'octubre de 2019 i el 20 de desembre del mateix any; després de les vacances de Nadal, els cursos començaran el dia 7 de gener de 2020 i s'allargaran fins al 20 de març; finalment, l'últim curs que es realitzarà serà del 23 de març al 5 de juny. 

 

Les inscripcions es podran tramitar a les oficines de la piscina municipal, de 9.00 hores a 20.00 hores, de dilluns a divendres. Per a més informació, podeu trucar al telèfon 977 640 025 extensions 861- 862, o bé enviar un correu electrònic a piscinatorredembarra@gmail.com