La llista completa de Tria Roda de Berà per a les eleccions municipals 2019

Els regidors Teresa Ferré i Manel González van just darrere de l'alcalde Virgili a la llista
Pere Virgili va presentar aquest dissabte, 13 d'abril, la candidatura amb què serà alcaldable de nou a Roda de Berà. | TarragonaDigital.com

 

L'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, ja ha ensenyat totes les seves cartes de cara a les eleccions municipals del proper 26 de maig. En un acte públic celebrat aquest dissabte, 13 d'abril, el batlle rodenc ha presentat la llista de l'agrupació d'electors amb què es presentarà als comicis d'enguany: Tria Roda.

 

Ja feia mesos que Virgili havia anunciat la creació d'una llista independent, al marge del PDECat, per a les eleccions municipals d'aquest 2019. Tant Virgili com el seu antecessor, Pere Compte, s'havien presentat sempre sota el paraigua de Convergència i Unió (CiU), però amb la desaparició de la federació han decidit desmarcar-se del PDECat i el gruix de l'actual govern de Pere Virgili anirà sota les sigles de Tria Roda.

 

El gruix del govern de Pere Virgili, a la llista de Tria Roda

Comptant l'alcalde, en els llocs capdavanters de la llista hi ha quatre dels sis regidors del govern: Pere Virgili (1), Teresa Ferré (2), Manel González (3) i Frederic Royuela (5). Al lloc 4 hi ha un nou fitxatge, Rosana Dorantes, i al sisè i setè Gerard Solé i Remei Gavaldà, respectivament. La regidora Isabel Mondéjar deixa la política activa i, amb l'exalcalde Pere Compte, tancaran la candidatura en places de suplents.

 

Per la seva banda, la regidora Cèlia Tresserres, presidenta local del PDECat, dona suport a la candidatura del partit a Roda de Berà, que es presentarà al marge de Pere Virgili, amb Albert Martín com a cap de llista.

 

La candidatura completa de Tria Roda a les eleccions municipals 2019

Així doncs, aquesta és la candidatura completa que va presentar aquest dissabte, dia 13 d'abril, l'alcalde de Roda de Berà, Pere Virgili, per seguir en el càrrec per un mandat més:

 

 1. Pere Virgili 
 2. Teresa Ferré
 3. Manel González 
 4. Rosana Dorantes 
 5. Frederic Royuela 
 6. Gerard Solé
 7. Remei Gavaldà
 8. Josep Mercadé
 9. Mireia del Castillo 
 10. Miguel A. Rentero 
 11. Núria Orteu
 12. Carlos Romagosa 
 13. Mari Ángeles Chacón 

 

Suplents

 

 1. Josep Estévez 
 2. Amadeu Nadal
 3. Rosa Cordoba 
 4. Isabel Mondejar 
 5. Pere Compte

 

També et pot interessar

"El director de fotografia Josep Maria Civit serà homenatjat al FIC-CAT 2019" "Torredembarra activa els primers serveis a les platges per Setmana Santa"