L'estació d'Altafulla-Tamarit tindrà màquina de venda de bitllets

També es podran adquirir bitllets d'AVE i Llarga Distància a l'oficina local de Correus
Una imatge d'arxiu de l'estació de trens d'Altafulla-Tamarit, on s'instal·larà la nova màquina dispensadora de bitllets. | TarragonaDigital

Després de molts anys sense cap mena de servei, l'estació de trens d'Altafulla-Tamarit disposarà a partir de 2020 d'una màquina d'autovenda de bitllets i abonaments de Renfe. Fins ara, els viatgers que pujaven al tren a Altafulla només podien adquirir el seu tiquet a l'interior del comboi, directament al revisor del tren. Ara, hauran de comprar el bitllet a la nova màquina que s'instal·larà a l'estació altafullenca.

A més, hi ha una altra novetat en referència al servei de tren a Altafulla. A partir de 2020 també es podran comprar bitllets dels serveis d’AVE, Avant i Llarga Distància a l’oficina de Correus del municipi, situada a l'avinguda del Marquès de Tamarit, després que Correus i Renfe hagin signat recentment un conveni de col·laboració.

Segueixen les queixes a les línies de tren al sud del país

En un altre ordre de coses, però encara en relació amb el servei que ofereix Renfe, la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l'Ebre ha alertat que faran mobilitzacions «contundents» si Adif i Renfe no milloren els horaris de l'R16 amb l'entrada en funcionament del Corredor a Vandellòs. La plataforma ha mantingut una reunió aquest dijous passat, dia 19 de desembre, amb el secretari de Mobilitat, Isidre Gavín, en la que han fet front comú en aquesta qüestió, segons la portaveu del moviment, Monste Castellà.

Castellà ha indicat que la posada en funcionament del Corredor a Vandellós ha de permetre millorar el servei i ha lamentat que els horaris que s'han conegut fins ara «anuncien un pitjor servei». «Tindrem una nova infraestructura per no millorar el servei», ha declarat. La Generalitat ha de rebre la proposta definitiva d'horaris abans que finalitzi l'any i llavors la Plataforma l'estudiarà i decidirà les properes actuacions.

"🎉 LA TORRE: Torna la Festa de Cap d'Any amb una revetlla jove i gratuïta!" "✅ LA TORRE: Bona acceptació del porta a porta a Babilònia"