Torredembarra es prepara per a La Mascarada, el seu carnaval d'estiu

La Rua de Disfresses es realitzarà el pròxim dissabte 3 d'agost
Una imatge d'arxiu d'una rua de la Mascarada al passeig marítim de la Torredembarra | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Al municipi de Torredembarra el Carnaval també se celebra a l'estiu, concretament enguany ho faran el pròxim 3 d'agost amb una nova edició de la Rua de Disfresses, La Mascarada. A aquesta rua de lluïment de disfresses enguany també l'acompanyaran un seguit d'activitats que complementaran la jornada de Carnaval d'estiu a Torredembarra.

Torna La Mascarada de Torredembarra

Durant la nit de dissabte 3 d'agost Torredembarra es disfressarà amb els seus millors vestits per celebrar La Mascarada, la Rua de Disfresses que es fa a l'estiu. L'Associació d'Amics del Carnaval juntament amb la col·laboració de la Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torredembarra, han posat en marxa una nova edició de la rua de disfresses.

Enguany participaran en La Mascarada un total de vuit carrosses, cinc de Torredembarra, dos de la Pobla de Montornès i una d'Altafulla. A més també lluirà una comparsa de Tarragona, tot això comportarà la participació d'un total de 500 persones en l'edició d'enguany.

Vuit carrosses ompliran els carrers

La novetat d'enguany són les activitats que complementaran aquesta jornada de Carnaval a Torredembarra. La Mascarada començarà amb la plantada de carrosses al passeig Marítim davant La Casona, a l'Oficina de Turisme a les sis de la tarda.

Un cop allà els més petits i els adults que s'animin podran gaudir d'una festa de l'escuma abans de començar la Rua de Disfresses de la nit, que s'iniciarà a partir de les 22.00 hores. Posteriorment, ui amb l'objectiu de seguir la jornada festiva a Torredembarra, a l'esplanada de Cal Bofill un DJ amenitzarà la nit amb música.

"🔴 ÚLTIMA HORA: Troben l'home desaparegut a Creixell" "🔴ATENCIÓ: Convoquen nous talls per reclamar l'obertura de la rotonda de Torredembarra"