Troben mort un pres de Mas d'Enric a la seva cel·la

Els fets s'han produït aquesta passada matinada
Una imatge d'arxiu del Centre Penitenciari de Mas d'Enric, al Catllar. | Guillem RS.

 

Un pres que es trobava complint condemna a la presó de Mas d'Enric del Catllar ha estat trobat mort a la seva cel·la en el primer recompte de la jornada. L'home tenia 32 anys, era natural de Reus, i havia de complir condemna fins l'any 2021. Els fets s'han produït quan, en una rutina habitual de la disciplina carcerària, els funcionaris del centre penitenciari han dut a terme el primer recompte de presos de la jornada matinal. 

 

En veure que el presidiari no s'havia presentat a aquest recompte, els funcionaris encarregats d'aquesta tasca han irromput a la seva cel·la i l'han trobat mort, segons les informacions que publica el 'Diari de Tarragona'.

 

El pres que han trobat mort a la seva cel·la de Mas d'Enric era de Reus

La persona que estava presa i que aquest dilluns han trobat morta era un home, de 32 anys d'edat i amb residència a la ciutat de Reus. El presidiari estava condemnat per un robatori amb violència i acomplia una pena de presó que acabava l'any 2021. Es trobava internat al mòdul 2 de la presó tarragonina de Mas d'Enric, que es troba situada al terme municipal del Catllar.

 

Segons les primeres informacions publicades, el pres s'hauria suïcidat. Ara bé, cada cop guanya més pes la hipòtesi que la causa real del seu decés hagi estat la sobredosi perquè, segons la mateixa informació, aquest presidiari era consumidor habitual de substàncies estupefaents.

 

Un mort per sobredosi a Mas d'Enric

El cas d'aquest presidiari que avui ha estat localitzat mort a la seva cel·la ha recordat un cas similar que es va produir al mes de gener de 2017. El 28 d'abril de 2016, una dona va ser assassinada quan intentava accedir al seu domicili a la ciutat de Tarragona. El presumpte autor dels fets, Aitor Rivas, que es trobava empresonat des de llavors, va aparèixer mort a la seva cel·la el matí de dilluns, 23 de gener de 2017. El cas va tenir certa repercussió, precisament, per com de sonat va ser el cas d'aquest homicidi al centre de la ciutat.