El Carnaval d'Altafulla canvia el recorregut i el lloc del ball

Les reformes de la Violeta obliguen a desplaçar el ball al pavelló municipal
Una imatge de la rua del Carnaval d'Altafulla en un dels anys anteriors. | BaixGaiàDiari.cat

 

Canvis en el desenvolupament del Carnaval a Altafulla aquest 2019. A demanda de les quatre carrosses i dues comparses participants, enguany es canvia el recorregut tradicional de la passada. A més, com que el casal La Violeta, que és no normalment es feia el ball, es troba en obres, aquest 2019 la celebració final del Carnaval es trasllada al pavelló esportiu municipal.

El nou recorregut de la rua del Carnaval d'Altafulla

El Carnaval seguirà dissabte a la nit amb la tradicional Rua que enguany no sortirà des de la plaça La Portalada, com era tradicional, sinó que ho farà des del carrer de la Bassa, davant del Castell, a petició dels participants.

Des d’allí, recorrerà el camí de les Bruixes, el carrer dels Traginers, el Cantó de la Vila, el carrer de Mossèn Miquel Amorós, novament el Camí de les Bruixes, el carrer de les Escoles, el de Dalt, el carrer de l'Hostal, el de Martí d'Ardenya, el de Sant Martí, la plaça del Pou, el carrer del del Comunidor, el de l'Oliverot i el carrer del Roquissar, fins arribar al Poliesportiu Municipal.

Allà tindrà lloc el ball de Carnaval, discoteca mòbil amb el Dj Ferry LIP i dos animadors que engrescaran el públic a ballar, i que s'allargarà fins a la matinada. També hi haurà servei de bar.

Diumenge, la rua per als més menuts

Ja diumenge, la rua per a grans i petits, s’iniciarà a dos quarts de sis de la tarda, també des del carrer de la Bassa, davant del Castell, i passarà pel camí de les Bruixes, el carrer dels Traginers, el Cantó de la Vila, el carrer de Mossèn Miquel Amorós, novament el Camí de les Bruixes, el carrer de les Escoles, el de Dalt, el carrer de l'Hostal, el de Martí d'Ardenya, el de Sant Martí, la plaça del Pou, on es durà a terme la guerra del confeti i l'espectacle infantil i familiar de carnaval sota el títol «La bitxicleta».

També et pot interessar

"ATENCIÓ: Neix un nou partit polític a Torredembarra" "ÚLTIMA HORA: Joel Navas ja ha decidit el seu futur en política"