Obert el termini d'inscripci贸 a la comissi贸 de festes de Santa Rosalia de Torredembarra

La primera reuni贸 ser脿 dimarts vinent al vespre
Una imatge de la Desvetlla dels Gegants, un dels actes de la Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Quan Torredembarra tot just ha sortit de la seva Festa Major petita, ja pensa en la gran. Aquest dimarts, 16 de juliol 鈥攍'endem脿 de la Festa del Quadre鈥, s'ha obert el termini perqu猫 les entitats inscriguin gent a la comissi贸 de festes que ha de concretar el programa de Santa Rosalia 2019, la festa que tindr脿 el seu dia 脿lgid el proper 4 de setembre. 

 

La primera reuni贸 de la comissi贸 ser脿 el proper dimarts, 23 de juliol

Aix铆, des del consistori torrenc s'ha llen莽at una crida dirigida a totes les associacions que estan inscrites al Registre Municipal d鈥橢ntitats de Torredembarra i que vulguin formar part de la Comissi贸 de la Festa de Santa Rosalia. Caldr脿 que ho facin mitjan莽ant un correu electr貌nic a cultura@torredembarra.cat indicant el nom de l鈥檈ntitat, la persona en qui deleguen i l鈥檃dre莽a de correu electr貌nic.

 

La primera reuni贸 de la comissi贸 de festes es far脿 el proper dimarts, dia 23 de juliol, a partir de les vuit del vespre a la seu de la regidoria de Festes, situada a les oficines del Casal Municipal.