Obert el termini d'inscripció a la comissió de festes de Santa Rosalia de Torredembarra

La primera reunió serà dimarts vinent al vespre
Una imatge de la Desvetlla dels Gegants, un dels actes de la Festa Major de Santa Rosalia de Torredembarra. | Anna F. / Ajuntament de Torredembarra

 

Quan Torredembarra tot just ha sortit de la seva Festa Major petita, ja pensa en la gran. Aquest dimarts, 16 de juliol —l'endemà de la Festa del Quadre—, s'ha obert el termini perquè les entitats inscriguin gent a la comissió de festes que ha de concretar el programa de Santa Rosalia 2019, la festa que tindrà el seu dia àlgid el proper 4 de setembre. 

 

La primera reunió de la comissió serà el proper dimarts, 23 de juliol

Així, des del consistori torrenc s'ha llençat una crida dirigida a totes les associacions que estan inscrites al Registre Municipal d’Entitats de Torredembarra i que vulguin formar part de la Comissió de la Festa de Santa Rosalia. Caldrà que ho facin mitjançant un correu electrònic a cultura@torredembarra.cat indicant el nom de l’entitat, la persona en qui deleguen i l’adreça de correu electrònic.

 

La primera reunió de la comissió de festes es farà el proper dimarts, dia 23 de juliol, a partir de les vuit del vespre a la seu de la regidoria de Festes, situada a les oficines del Casal Municipal.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris