Les instal·lacions esportives municipals de Torredembarra reobren el 15 de juny per a clubs i famílies

El pròxim dimecres, dia 17, ho farà la piscina esportiva i el 29 de juny serà el torn de la piscina d'esbarjo
El 17 de juny reobrirà la piscina esportiva i el 29 serà el torn de la piscina d'esbarjo | Ajuntament de Torredembarra

La regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ja està ultimant tots els detalls per reobrir les seves instal·lacions esportives el 15 de juny, la piscina d’ús esportiu el dimecres 17 i la piscina d’ús d’esbarjo el pròxim 29 de juny. Per fer-ho possible, expliquen des del consistori, s’han establert «uns protocols de desinfecció i d’ús per evitar al màxim les possibilitats de contagi per la Covid-19». Amb això, el regidor d’Esports, Raúl García, fa una crida a clubs, entitats i ciutadania perquè «en facin un ús responsable». Fins al moment, només havien pogut entrenar a les instal·lacions del municipi els esportistes d’alt rendiment Berta Castells, Aaron Solà i María José Carabante.

Instal·lacions esportives municipals

Les instal·lacions esportives municipals torrenques —el pavelló municipal Sant Jordi, el camp de futbol i la pista d’atletisme— reobriran el 15 de juny i seran destinades a l’ús de clubs i entitats esportives. L’horari d’apertura serà, precisament, de dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. Els dissabtes i diumenges romandran tancades i cal reservar cita prèvia en aquest enllaç o a través del correu electrònic esport@torredembarra.cat. Les reserves seran d’una hora i mitja i no es permetrà l’ús de vestuaris ni dutxes. L’aforament, evidentment, serà limitat a la normativa vigent i no es permetrà l’accés a les instal·lacions si no s’ha rebut confirmació prèvia de reserva per part de la regidoria d’Esport.

Piscina descoberta d'ús esportiu

La piscina descoberta d’ús esportiu, per la seva part, reobrirà el 17 de juny i ho farà de dilluns a divendres de 7.00 a 10.00 hores, d’11.00 a 15.00 hores i de 16.00 a 21.00 hores. De 10.00 a 11.00 hores i de 15.00 a 16.00 hores s’hi faran treballs de neteja i desinfecció. La cita prèvia s’haurà de demanar a través del telèfon 977 62 32 73 o escrivint a piscinatorredembarra@gmail.com, amb 24 hores d’antelació. La reserva tindrà una validesa d’una hora —45 minuts dins l’aigua i 10 minuts de vestidors— i l’aforament estarà limitat a una persona per carril. A més, des del consistori es recomana el pagament amb targeta.

Piscina d'esbarjo

Per últim, la piscina descoberta d’esbarjo obrirà el pròxim 29 de juny, de dilluns a divendres en els següents horaris i condicions: de 9.00 a 10.00 hores, per a col·lectius vulnerables a la Covid-19; de 10.00 a 14.00 hores, per a campus esportius, i de 16.00 a 19.00 hores, per a cursets de natació. Els dissabtes i diumenges, de 10.00 a 20.00 hores estarà destinada a l’esbarjo i les famílies podran accedir a la piscina en grup. L’entrada, d’altra banda, només valdrà per un accés al dia i l’aforament estarà limitat a la normativa vigent. En aquest cas es recomana també el pagament amb targeta.

"Última hora: Dura sentència pel cas de les guinguetes de Torredembarra" "La gran notícia que han rebut les platges de Torredembarra i els seus usuaris"