Altafulla obre dilluns el curs polític amb el primer ple ordinari del mandat

La sessió aprovarà el pla econòmic financer de l'exercici 2020
L'Ajuntament d'Altafulla inicia el nou curs polític amb el primer ple ordinari del mandat. | Àngel Ullate

 

El curs polític arrenca ja al 100% a l'Ajuntament d'Altafulla aquest proper dilluns, dia 30 de setembre, amb la celebració de la primera sessió plenària amb caràcter ordinari del mandat a partir de les vuit del vespre. En aquesta sessió ja es podrà aplicar el sistema de votació telemàtica aprovat el juny passat per a edils que tinguin malalties de llarga durada o, com és el cas, es trobin de baixa per paternitat o maternitat —situació en què, ara per ara, es troba només la coalcaldessa Alba Muntadas (EINA).

 

El ple debatrà el pla econòmic financer de 2020

Entre les qüestions més destacades que es duran a votació, hi ha l'aprovació del pla econòmic financer per a l'exercici 2020, que posa les bases per al pressupost de l'any vinent. En paral·lel, el plenari també aprovarà el tancament del compte general de l'exercici anterior, el que correspon a 2018. També consta a l'ordre del dia la modificació del preu de la taxa per prestació de serveis i la de l'escola de música municipal.

 

A banda d'altres qüestions més de tràmit administratiu, al ple també es debatrà una moció presentada pel grup municipal d'Alternativa Altafulla per declarar l'emergència climàtica. S'ha rebutjat, en canvi, que entri al ple una moció del grup municipal de Junts per Altafulla sobre la situació política nacional, a l'espera de la sentència que, en les properes setmanes, s'ha de dictar sobre els líders polítics i socials presos pel procés independentista de Catalunya.

"🎉 TOTS ELS ACTES: Vespella de Gaià, de Festa Major aquest cap de setmana!" "🏥 LA POBLA DE MONTORNÈS: Dilluns obre el nou consultori mèdic!"