Pol Fortuny Aubareda

El torrenc Pol Fortuny Aubareda, de 14 anys, fitxa pel Reial Madrid

El fitxatge es va tancar recentment i Fortuny se n'anirà al club blanc

Es diu Pol Fortuny Aubareda, té 14 anys, és de Torredembarra i és un autèntic 'crack' del futbol. Tot això ja se sabia —fa dues temporades que Fortuny juga a l'Espanyol després de fitxar des de ben petit pel CF Reus Deportiu. Ara, però, el jove futbolista torrenc fa un pas de gegant en la seva trajectòria: tot just fa uns dies, segons ha pogut saber aquest mitjà, va signar el seu nou contracte amb el Reial Madrid.

Tot i l'interès de diversos clubs, finalment ha estat el conjunt madridista qui ha aconseguit fitxar aquest jove futbolista de futur tan i tan prometedor. Nascut l'any 2005, Pol Fortuny Aubareda feia dues temporades que jugava amb l'equip infantil de l'Espanyol juntament amb un altre torrenc, Roger Ciuró. A partir de la propera temporada, però, li arriba una oportunitat d'or i tot un canvi de vida.

Pol Fortuny, de la UDT al Reial Madrid

Té només 14 anys i el Reial Madrid serà el quart club pel qual passa Pol Fortuny. Després d'iniciar la seva pràctica futbolística al club del poble, la Unió Deportiva Torredembarra (UDT), Pol Fortuny Aubareda va fitxar pel CF Reus Deportiu, on va despuntar de valent. Uns anys més tard, fins i tot, va arribar a jugar la selecció catalana alevina, en una preselecció on també va ser convocat Roger Ciuró.

Després de l'interès de clubs com el Vila-real, el València o l'Espanyol, Pol Fortuny va seguir els passos d'alguns veïns il·lustres de la Torre, i en concret de Baix a Mar, i es va enfudar la samarreta perica. Ha jugat dues temporades amb el conjunt blanc-i-blau, l'equip del qual forma part amb Roger Ciuró, i tot just dissabte guanyaven la Copa Catalunya.

Ara, doncs, caldrà estar encara més atents a la trajectòria de Pol Fortuny Aubareda a les categories inferiors d'un dels grans clubs del món, el Reial Madrid. Un torrenc camí de triomfar al món del futbol.

També et pot interessar


Comentaris