Set agents de la policia local de Torredembarra, en quarantena per coronavirus

La notícia l'ha confirmat el sotsinspector en cap de la policia local torrenca

Set agents de la policia local de Torredembarra es troben en quarantena en els seus domicilis des de dijous passat, 26 de març, com a mesura preventiva davant del coronavirus. La notícia l'ha confirmat, en una entrevista a Ona la Torre, el sotsinspector de la policia torrenca, Miquel Àngel Marchal. 

Segons Marchal, «els agents tenen molt contacte amb la ciutadania i cal reduir al màxim el risc de contagi». L'alt càrrec de la policia municipal ha puntualitzat que «cap dels set agents ha manifestat fins ara símptomes de la Covid-19». 

Suport dels Mossos d'Esquadra

Darrere d'aquesta situació, que ha afectat al funcionament habitual de la policia local torrenca, s'hi podria trobar una actuació en un domicili. El sotsinspector Marchal ha explicat, sobre com estan encarant aquestes baixes, que «l'esforç dels agents actius i el suport dels Mossos d'Esquadra han permès sobreposar-nos a aquesta situació que quedarà resolta a meitats de la setmana vinent, quan tornin els agents en quarantena per coronavirus al servei». 

Miquel Àngel Marchal ha fet balanç de l'actuació del cos local durant aquestes setmanes de pandèmia, destacant «la gran professionalitat dels agents, que encaren situacions de gran càrrega emocional que troben en la seva tasca diària». 


Comentaris