Jornada de portes obertes a una de les mesquites de Torredembarra

Se celebrarà el pròxim dijous, 28 de febrer, a les set del vespre
Imatge d'arxiu d'una trobada a la mesquita de Reus. | Cedida

 

Una de les mesquites de Torredembarra organitza, de cara al proper dijous, 28 de febrer, una jornada de portes obertes per a tots aquells que vulguin conèixer de prop els costums de l'Islam i d'aquesta comunitat religiosa establerta també a la Torre. La cita està prevista per a les set de la tarda al centre de culte que es troba situat al polígon industrial Roques Planes de la vila —cal recordar que n'hi ha un altre al capdamunt de l'avinguda dels Països Catalans. La trobada està organitzada, en aquest cas, per la Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès.

 

Jornada de portes obertes a una de les mesquites de Torredembarra el proper 28 de febrer

D'aquesta manera, doncs, la mesquita que es troba situada al polígon industrial Roques Planes acollirà el pròxim dijous, 28 de febrer, una jornada que és oberta a tots els veïns de la Torre que s'hi vulguin aproximar per conèixer de primera mà els costums de la comunitat islàmica local.

 

Inicialment, està previst que es faci una petita presentació de benvinguda a les jornades de portes obertes. Tot just després, s'ha programat una visita guiada i comentada a les instal·lacions i a les diverses estances de la mesquita. Per acabar l'acte, es prepararà una degustació gastronòmica, on es podran tastar productes de rebosteria típics dels països àrabs, així com també te del Marroc.

 

«Sigueu tots benvinguts! Us hi esperem!», diu un dels cartells que la Comunitat Islàmica Pastoral del Tarragonès ja ha començat a difondre a través de les xarxes socials i que en els propers dies es podran veure pels carrers de la Torre anunciant aquesta cita, que és oberta a tots els públics. L'adreça d'aquesta mesquita de la Torre és al número 6 del carrer d'Anton Schlecker, com s'ha dit, dins del polígon industrial Roques Planes de la localitat; i l'acte s'ha convocat per a les set de la tarda.

 

També et pot interessar