脷LTIMA HORA

Calafell tapia un dels blocs ocupats, per貌 apareixen m茅s ocupes a dins

S'obre el per铆ode de preinscripcions a l'Escola d'Adults de Torredembarra

Les inscripcions s'allargaran fins al 30 d'agost i permetran, entre altres, estudiar diferents nivells de catal脿, castell脿 i angl猫s
L'Escola d'Adults Mar de Lletres ha obert el per铆ode de preinscripcions per al curs vinent. | Cedida

 

Les preinscripcions per a estudiar a l'Escola Municipal d'Adults de Torredembarra Mar de Lletres ja estan obertes. Aix铆 ho ha informat l'Ajuntament de la localitat, que va obrir el per铆ode per a inscriure's en els diversos cursos que s'imparteixen fins al pr貌xim 30 d'agost. Els interessats poden acudir al Patronat Antoni Roig de la regidoria d'Educaci贸, al carrer Alt de Sant Pere, entre dos quarts de nou del mat铆 i les dues del migdia. Tamb茅 es poden realitzar les preinscripcions per tel猫fon (977 64 00 25, ext. 881-882-884).

 

A partir del setembre, s'oferiran classes d'alfabetitzaci贸, classes per a neolectors i classes d'idiomes en diferents nivells. En catal脿, els nivells s贸n els b脿sics, A1 i A2, l'elemental (B1), l'intermedi (B2) i el de sufici猫ncia (C1). En llengua castellana, tan sols s'impartiran els dos nivells b脿sics, mentre que en angl猫s, el nivell introductori, l'A1 i A2 i el nivell que permet mantenir una conversa. Paral路lelament, tamb茅 s'impartiran classes de preparaci贸 per a la prova d'acc茅s al cicle de formaci贸 grau mitj脿 i per a les proves lliures de Graduat en educaci贸 secund脿ria.