S'obre el període de preinscripcions a l'Escola d'Adults de Torredembarra

Les inscripcions s'allargaran fins al 30 d'agost i permetran, entre altres, estudiar diferents nivells de català, castellà i anglès
L'Escola d'Adults Mar de Lletres ha obert el període de preinscripcions per al curs vinent. | Cedida

 

Les preinscripcions per a estudiar a l'Escola Municipal d'Adults de Torredembarra Mar de Lletres ja estan obertes. Així ho ha informat l'Ajuntament de la localitat, que va obrir el període per a inscriure's en els diversos cursos que s'imparteixen fins al pròxim 30 d'agost. Els interessats poden acudir al Patronat Antoni Roig de la regidoria d'Educació, al carrer Alt de Sant Pere, entre dos quarts de nou del matí i les dues del migdia. També es poden realitzar les preinscripcions per telèfon (977 64 00 25, ext. 881-882-884).

 

A partir del setembre, s'oferiran classes d'alfabetització, classes per a neolectors i classes d'idiomes en diferents nivells. En català, els nivells són els bàsics, A1 i A2, l'elemental (B1), l'intermedi (B2) i el de suficiència (C1). En llengua castellana, tan sols s'impartiran els dos nivells bàsics, mentre que en anglès, el nivell introductori, l'A1 i A2 i el nivell que permet mantenir una conversa. Paral·lelament, també s'impartiran classes de preparació per a la prova d'accés al cicle de formació grau mitjà i per a les proves lliures de Graduat en educació secundària.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris