Imatge de l'entrega de les cartes als Patges Reials de Torredembarra

Torredembarra presenta un programa de Nadal amb la «celebració amb prudència i seguretat» com a premissa

Els Reis Mags no faran la cavalcada, però sí que repartiran regals

Torredembarrapresenta el programa d'activitats nadalenques, que sota la premissa d'una 'celebració amb prudència i seguretat', les diferents regidories de l'ajuntament han treballat per elaborar unes activitats que mantinguin l'essència de les festes de Nadal, però que no suposin un risc per a la població torrenca.

Entre les novetats, destaca l'arribada dels Reis Mags d'Orient al municipi, que s'ha hagut de reformular, ja que la tradicional cavalcada no es podrà dur a terme, però els Reis sí que faran l'entrega de regals, a les cases dels nens d'entre dos i 10 anys que ho sol·licitin.

Programa activitats

De l'11 de desembre al 4 de gener

Gimcana dels aparadors de Nadal de Torredembarra. Amb 52 comerços participants, es pot consultar tota la informació a l'enllaç corresponent.

Dissabte 12 de desembre i dissabte 19 de desembre

D'11:00 h a 13:00 h i de 17.30 h a 19:00 h. Tió Traginer. Activitat itinerant, el tió passejarà pels carres de Torredembarra repartint il·lusió i alegria entre els infants.

El dissabte 19 de desembre l'horari serà només de matí.

Dissabte 12 de desembre

D'11.30 h a 13.30 h i de 17:00 h a 19:00 h. Taller de tions de Nadal. Taller 'màgic' on cada infant podrà personalitzar el seu tió de nada. Cada participant comptarà amb un tros de fusta i un sobre individual amb material i previament desinfectat, per poder fer el tió al gust. Inscripció prèvia a l’envelat de Turisme, situat a la pl. Mn. Joaquim Boronat. El preu serà d'un euro per persona inscrita.

28, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener

Casal de Nadal 'Gaia, els follets i les fades'. Per a infants d'entre tres i 12 anys, inscripcions gratuïtes fins al 21 de desembre. El casal ha estat organitzat en dos blocs per tal d'evitar aglomeracions.

Divendres 1 de gener

Primer bany de l'any a Torredembarra, tot i que en format diferent. Pròximament el consistori donarà més informació.

2, 3 i 4 de gener

Instal·lació de les Bústies reials. Els infants del municipi ja poden enviar les cartes als Reis Mags, dipositant-les a la Torre de la Vila, a la plaça de Mn. Joaquim Boronat, la plaça de l’Església de Clarà i la plaça de Josep Valls Ibern.

5 de gener

17 h. Arribada dels Reis Mags d'Orient a Torredembarra i repartiment de regals. L'arribada de ses magestats es podrà seguir en directe a través de les xarxes socials. Tot seguit, s'iniciarà el repartiment de regals per a tots aquells infants d'entre dos i 10 anys que ho hagin sol·licitat.

Tots aquells que vulguin rebre els regals dels reis personalment, es poden inscriure a l'enllaç corresponent fins al 28 de desembre a les 10 del matí.


Comentaris