GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El barri dels Munts de Torredembarra està de celebració amb la Diada dels Munts

Els actes de les festes començaran aquest divendres, 23 d'agots, i s'allargaran fins al diumenge, 25 d'agost
Imatge d'arxiu del barri Els Munts de Torredembarra | TarragonaDigital.com
 

Un any més, el barri dels Munts de Torredembarra està de celebració aquest cap de setmana d'agost. La Diada dels Munts és una festa organitzada per l'Associació de Propietaris dels Munts i compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra. El Ball de Gitanes de Torredembarra serà l'encarregat d'encetar les festes d'aquest any i el grup Julivert les tancarà amb un concert final el diumenge. 

 

Programa d'actes de la Diada dels Munts de Torredembarra

La Diada dels Munts començarà aquest divendres, 23 d'agost, al vespre i acabarà el diumenge, 25 d'agost, a la nit. El programa amb tots els actes que s'organitzen amb motiu de la festa del barri dels Munts de Torredembarra és el següent:

 

Imatge d'arxiu del Ball de Gitanes de Torredembarra | cedida

 

Divendres, 23 d'agost

A les 20.00 hores, al PASSEIG DE RAFAEL CAMPALANS, actuació del Ball de Gitanes de Torredembarra. En finalitzar l'acte, es farà un pica-pica amb una copa de cava al preu d'1 euro.

A les 23.00 hores, al PASSEIG DE RAFAEL CAMPALANS, lectura del pregó a càrrec de Vale Pino. En acabar, el grup Penjats de l'Ham oferirà una vetllada d'Havaneres amb rom remat a la mitja part al preu d'1 euro.

 

Dissabte, 24 d'agost

A les 11.30 hores, a la pista polivalent del carrer de la SERRA DE PÀNDOLS, festa de l'escuma. 

A les 13.00 hores, aperitiu musical amb pica-pica al preu de 2 euros. 

A les 19.00 hores, a la pista polivalent del carrer de la SERRA DE PÀNDOLS, festa infantil a càrrec d'A l'Abast Teatre amb l'espectacle 'A tota màquina'. En acabar, visita del drac Artcai, que treballa pel projecte solidari 'Les il·lusions també donen vida als nens'. Per finalitzar, berenar de coca i xocolata, patrocinat pel Forn de Pa Nogués. 

A les 22.15 hores, a la pista polivalent del carrer de la SERRA DE PÀNDOLS, sopar a la fresca. Venda anticipada de tiquets fins al 23 d'agost a la Bodega Bon Vi i al local social de l'Associació de Propietaris dels Munts (avinguda de les Oliveres). Preu: 14 euros. 

 

Imatge de la festa de l'escuma amb motiu de la Diada dels Munts a Torredembarra | Cedida

 

Diumenge, 25 d'agost

A les 11.00 hores, al minigolf de l'avinguda de la MARE DE DÉU DE MONTSERRAT, VII Campionat de Minigolf. 

A les 19.00 hores, a la pista polivalent del carrer de la SERRA DE PÀNDOLS, exhibició de gimnàstica rítmica. 

A les 19.30 hores, a la pista polivalent del carrer de la SERRA DE PÀNDOLS, ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània.

A les 23.00 hores, a la pista polivalent del carrer de la SERRA DE PÀNDOLS, concert de fi de festa amb el grup Julivert de Torredembarra. A la mitja part, se servirà una copa de cava al preu d'1 euro.