GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Reggae per xics de 'The Penguins', aperitiu de Santa Rosalia a la Torre

La cita és a les set de la tarda a la plaça del Castell
'The Penguins', en un dels seus espectacles de 'Reggae per xics'. | TarragonaDigital.com

 

Torredembarra és a les portes de la Festa Major de Santa Rosalia. Programa en mà, els actes van arrencar el cap de setmana passat, però a mesura que passen els dies, la Festa s'anirà intensificant, especialment el proper cap de setmana i fins el dia gran, el proper 4 de setembre. Aquest dimecres, però, tindrà lloc el primer concert d'aquesta setmana en el marc de Santa Rosalia. Es tracta d'una cita particular: va dirigida a tots els públics i, en especial, als més menuts. 'The Penguins' actuaran a partir de les set de la tarda a la plaça del Castell amb el seu espectacle de notable èxit 'Reggae per xics'.

 

Reggae per xics per Santa Rosalia a la Torre

L'espectacle 'Reggae per xics' volta els escenaris de pobles i ciutats d'arreu de Catalunya des de fa ja uns anys. Dirigit a un públic familiar, 'The Penguins' ofereixen un ampli repertori de cançons, moltes d'elles infantils, versionades a ritme de 'reggae'. Ara, doncs, arriben a la Torre, on actuaran aquest dimecres, 29 d'agost, a les 19.00 hores, a la plaça del Castell, en una cita recomanable per als més menuts de la casa, però també per als que no ho són tant, en una cita organitzada per la regidoria de Joventut i Infància.

 

 

Arriba Santa Rosalia a Torredembarra

Abans que el proper divendres, 31 d'agost, l'oferta d'actes s'intensifiqui; aquest dijous 30 seguiran els actes previs a la Festa Major torrenca. A les set de la tarda, a la plaça de l'Escorxador, hi haurà contes teatralitzats amb l'espectacle «Inventari de contes», a càrrec de Joan Rioné de Genovesa Narratives Teatrals. A dos quarts de nou del vespre, a Cal Llovet, hi haurà actuacions del Cor de l’Associació Cultural Andaluza de Torredembarra - Baix Gaià, el Quadre de Ball Sentimiento Andaluz, Carmen Sayago, Carmen Carrasco i Loli Reyes i Andrés Cortés; en una nova proposta en el marc de la Festa Major de Santa Rosalia.