Roda de Berà recaptarà fons per a La Marató amb un cap de setmana ple d'activitats

L'Ajuntament, amb la col·laboració de diverses entitats locals, se suma un any més al programa solidari per recaptar fons per a la lluita contra el càncer
Les imatges de la Processó del Pa Beneït de la Festa Major de Roda de Berà | Toni

 

El municipi de Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès, s’omplirà de solidaritat el pròxim cap de setmana. El consistori rodenc, amb la implicació de diverses associacions i entitats del poble, s’abocarà un any més per recaptar fons per La Marató de TV3, que aquest 2018 està dedicada a la lluita contra el càncer.

'Disco-patins', cotxes teledirigits o un esmorzar solidari, entre els actes del cap de setmana

Dissabte, 15 de desembre, a partir de les quatre de la tarda, el Club Patí Roda de Berà oferirà al pavelló municipal una sessió de ‘disco-patins’, una proposta amb la qual tothom qui ho vulgui podrà patinar, amb patins de quatre rodes o en línia, a un preu de dos euros per cap.

La solidaritat i la col·laboració ciutadana seguiran durant el matí de diumenge, 16 de desembre, amb un bon grapat d’activitats per a tots els gustos i edats. A partir de dos quarts de deu, l’entitat Rockcat RCTeam celebrarà una cursa de resistència de tres hores de cotxes teledirigits, seguint la ruta del Curull, amb un preu solidari de cinc euros. A més, la plaça de la Sardana acollirà diferents propostes per recaptar fons, com ara l’esmorzar solidari, el tir amb arc, la venda de postals de Nadal i samarretes, el vermut solidari i la venda de llibres.

La bicicletada i el concurs de truites, les novetats solidàries d'enguany

Com a novetats d’enguany, expliquen des de l’Ajuntament, hi haurà una pedalada popular de dotze quilòmetres el matí de diumenge, 16 de desembre. Les bicicletes sortiran a dos quarts d’onze del matí des de la plaça de la Sardana i l’activitat tindrà un cost de dos euros per participant. A més, l’associació Roda Jove ha organitzat un concurs de truites, on els participants presentaran les seves creacions —abans de les 11.00 hores— i els més curiosos i famolencs les podran tastar per un euro, amb dret a vot. Les tres millors truites, votades pel públic, rebran un premi.

A partir de les dotze del migdia, a Roda tindrà lloc una de les activitats més esperades pels més petits, el Tió gegant, que enguany arriba carregat de sorpreses. Finalment, a les 13.00 hores, se celebrarà el sorteig de dos sopars de Cap d’Any, al Pavelló Municipal.

"L’Audiència de Barcelona absol l’altafullenc López Bofill per unes piulades a Twitter" "ATENCIÓ: Mor Ramon Fandós, professor de l'IES Torredembarra"