GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El segon concurs de l'Ajuntament de Torredembarra per trobar gerent, també desert

No hi haurà temps per a un tercer procediment en el present mandat
L'Ajuntament de Torredembarra, en una imatge d'arxiu. | Aleix Figueras

 

L'Ajuntament de Torredembarra haurà de tancar el mandat municipal sense gerent, malgrat haver promogut dos concursos públics per ocupar aquesta plaça de nova creació. L'alcalde de la vila, Eduard Rovira (ERC) ha explicat a Ona la Torre que el segon concurs per trobar gerent ha tingut el mateix resultat que el primer, que es va fer a mitjan 2018: ha quedat desert. El tribunal ha considerat que cap dels candidats que s'havien presentat al procediment arribava als requisits mínims exigits segons les bases establertes.

 

Dos concursos deserts per trobar gerent a l'Ajuntament de Torredembarra

Sense temps per endegar un nou concurs d'aquí al mes de maig, quan finalitza el present mandat municipal, l'Ajuntament de la Torre culminarà aquest període sense un gerent, tot i que era una de les prioritats del govern municipal pel que fa a la gestió interna del consistori. Aquest nou gerent hauria d'encarregar-se de la gestió de la plantilla de més de 250 treballadors que té l'Ajuntament torrenc, a més d'anar modernitzant la infraestructura interna de la casa amb la implementació de l'administració electrònica.

 

A mitjan any 2018, el govern local ja va convocar un primer concurs per ocupar aquesta plaça. Aleshores, però, ja va quedar deserta. Va ser a la tardor quan el consistori va posar en marxa el segon concurs, que presentava tota una sèrie de modificacions respecte al primer: per permetre l'accés a la fase final de més candidats, es van fer alguns canvis en la valoració dels mèrits de les persones que s'hi presentaven.

 

Omplir la plaça del gerent de l'Ajuntament de la Torre queda pendent per al proper mandat

D'aquesta manera, doncs, la plaça de gerent de l'Ajuntament de Torredembarra continuarà estant vacant en els propers mesos, ja que en els menys de 100 dies que queden de mandat no hi ha temps per a un tercer concurs. La plaça de gerent s'haurà de convocar ja en el pròxim mandat municipal.

 

També et pot interessar