Tres torrencs, campions de la Lliga Europea amb ‘la Roja’ de futbol platja

És el segon títol que guanyen els tres jugadors del Baix Gaià amb la selecció
Llorenç Gómez, Adrián Frutos i Eduard Suárez, els tres torrencs campions amb la selecció espanyola de futbol platja | Cedida

 

Adrián Frutos, Llorenç Gómez i Eduard Suárez, tots tres de Torredembarra, s’han proclamat campions amb la selecció espanyola de la primera fase de la Lliga Europea de futbol platja, celebrada aquest passat cap de setmana a Nazaré, Portugal. A més, s'han convertit en peces clau i indiscutibles en les convocatòries del seleccionador Joaquín Alonso.

Tres torrencs a 'la Roja' de futbol platja

Entre els dies 6 i 8 de juliol, els tres torrencs van estar convocats per la selecció espanyola de futbol platja per disputar la primera fase de la Lliga Europea disputada a la platja de Nazaré. Després d'un inici complicat contra Ucraïna, on després del temps reglamentari van acabar empatats 6 a 6 amb dos gols d'Edu i un de Llorenç, però van aconseguir la victòria a penals, van tenir un segon partit més plàcid contra Turquia i van guanyar 4 a 0, on Llorenç va tornar a marcar.

 

En arribar al darrer partit enfront de Portugal, amfitriona del torneig, on el públic feia força, la selecció tornava cada cop rebut pel combinat portuguès. Així, s'arribaria a la pròrroga després d'un 4 a 4 en el temps reglamentari i el torrenc Llorenç Gómez feia el gol que donava la Lliga Europea de futbol platja a la selecció.

Segon campionat dels tres torrencs amb 'la Roja'

Fa aproximadament un any que Adrián Frutos i Eduard Suárez del Levante Futbol Platja, i Llorenç Gómez del CSKA de Moscou, comparteixen convocatòries amb la selecció espanyola de futbol platja. Així, des que els tres torrencs formen part del combinat espanyol, és el segon campionat que aconsegueixen després de guanyar la Copa Lagos, el passat novembre a Nigeria.

 

Així doncs, és impressionant com tres jugadors d'una localitat on viuen més de 15.000 habitants, formin part de l'elit del futbol platja a nivell mundial i, a més, sent peces molt importants per al seleccionador Joaquín López i sembla que, si segueixen amb el nivell demostrat, la participació dels torrencs a la selecció serà per molt temps.