GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Torredembarra obre dos nous processos de cerca de personal

El consistori vol ampliar la plantilla de policia local
La Policia Local de Torredembarra ampliarà la seva plantilla gràcies a aquests nous processos selectius. | Cedida

 

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Torredembarra d’aquesta setmana ha acordat dur a terme dos nous processos selectius de personal, en aquest cas per ampliar la plantilla de la policia local torrenca. En aquest sentit, s’han aprovat les bases específiques per a la cobertura d’una plaça d’Inspector de la Policia Local, amb caràcter funcionari de carrera, i per a la constitució d’una borsa d’agents de la Policia Local. En tots dos casos, s’obre la convocatòria mitjançant el sistema de concurs-oposició lliure.

 

Els terminis per a la presentació d'ofertes, encara pendents de començar

Pel que fa a la presentació de sol·licituds del primer cas, per prendre part en el procés selectiu d’inspector de la Policia Local, el termini començarà des de l’endemà de la publicació de la convocatòria i les bases al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona, un tràmit que encara està pendent, i finalitzarà als 20 dies naturals comptats a partir de l’endemà de la publicació de l’extracte de l’anunci de la convocatòria al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, que tampoc no s'ha produït de moment.

 

Pel que fa al termini per a omplir de candidats la borsa d’agents, la tramitació de la qual té caràcter d’urgència, s’iniciarà l’endemà de la publicació al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona i finalitzarà als 10 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. També en aquest cas, els tràmits de publicació tant al BOPT com al DOGC estan encara pendents.

 

Ara bé, ja es poden consultar les bases específiques i els temaris que regeixen cadascun dels dos procediments: tant el d'inspector de la Policia Local com el de la borsa per nodrir el cos de nous agents.

 

També et pot interessar