GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'Ajuntament de Torredembarra retornarà els diners als abonats de la piscina municipal

Les persones que vulguin sol·licitar el retorn de l’import pagat han d’enviar un correu electrònic a esport@torredembarra.cat
Tornaran els diners als abonats que ho sol·licitin | Aj. Torredembarra

L'Ajuntament de Torredembarra, mitjançant la regidoria d'Esport, ha decidit que els usuaris dels cursets de la piscina municipal tindran dret al retorn dels diners abonats en la part proporcional que no hagin pogut gaudir del servei o bé podran optar per gaudir de la piscina en dades posteriors, a causa del confinament durant l'estat d'alarma de la crisi del coronavirus

 

Tots els abonats que vulguin sol·licitar el retorn de l'import pagat han d'enviar un correu electrònic a esport@torredembarra.cat, on hi ha de constar el nom i cognoms de l'infant inscrit; el nom, cognoms i DNI de la persona que sol·licita la devolució, i el comprovant del compte corrent on es vol que es faci l'ingrés. Han de coincidir el titular del compte amb el sol·licitant de la devolució i, un cop comprovat, es farà el retorn dels diners.

 

D'altra banda, pel que fa als usuaris dels cursets del segon trimestre del curs 2019-2020, la quantitat a retornar serà la part proporcional dels dies que no han pogut gaudir de la piscina, on s'inclouen els períodes de l'estat d'alarma, l'avaria de la caldera i el temporal Glòria. Finalment, els inscrits als cursets del tercer trimestre que sol·licitin el retorn, serà íntegre.

 

Des de l'Ajuntament de Torredembarra s'informa que les persones que disposen d'abonaments se'ls hi perllongarà la validesa durant el temps que no es pugui gaudir de la piscina municipal, ja que aquests no caduquen.