Troben les intervencions il·legals a la xarxa d'aigua d'Altafulla

L'autor dels fets havia fet connexions a la xarxa d'aigua cada 50 metres al llarg del carrer

Durant el dia d'avui, 10 d'agost, la Policia Local d'Altafulla ha trobat el problema que feia que els veïns del municipi es queixessin per la manca de pressió d'aigua al voltant del carrer Sínies. Segons ha pogut saber TarragonaDigital, el problema venia donat per una intervenció il·legal a la xarxa de subministrament d'aigua al llarg d'aquest carrer, la qual la va fer un veí de la població, i l'aigua tenia el destí final al dipòsit d'una comunitat del mateix carrer. 

Intervenen la xarxa d'aigua del carrer Sínies d'Altafulla

Els veïns i veïnes que viuen al voltant del carrer Sínies de la població del Baix Gaià, feia gairebé dos mesos que es queixaven a l'Ajuntament del municipi i a la Policia Local pels problemes que tenien relacionats amb la pressió de l'aigua en els seus habitatges. En aquest sentit, la policia es va posar a investigar els motius que podien causar aquesta problemàtica.

En aquest sentit, en un primer reconeixement no es va localitzar el problema, però durant aquest matí s'ha detectat el problema a la xarxa d'aigua d'Altafulla. Segons ha explicat la Policia Local del municipi a aquest mitjà, al llarg de 200 metres de clavegueram al carrer Sínies, cada 50 metres hi havia intervencions il·legals per punxar l'aigua. Aquestes actuacions en la xarxa de la població del Baix Gaià, anaven a parar a un dipòsit d'una comunitat del mateix carrer. 

Així doncs, l'autor dels fets era el mateix propietari del dipòsit d'aigua, el qual ha reconegut que havia estat ell qui havia fet les connexions. En aquest sentit, s'ha presentat la corresponent denúncia al jutjat i s'han obert diligències judicials contra l'autor.

Aigües d'Altafulla ha restablert les connexions.
Aigües d'Altafulla ha restablert les connexions. | Policia d'Altafulla

 

Aigües d'Altafulla ha restablert les connexions a la xarxa

Un cop localitzada la problemàtica a la xarxa d'aigües al carrer Sínies, la Policia Local ha avisat a la companyia d'Aigües d'Altafulla, la qual ha restablert les connexions i les ha deixades correctament instal·lades. Així doncs, un cop solucionat el problema en la pressió d'aigua dels veïns d'aquesta zona de la població, podran tornar a gaudir de la pressió corresponent als seus habitatges.


Comentaris