Nova victòria de Marc Faro a la Copa Catalana BTT

El ciclista guanya la segona cursa consecutiva de la Copa Catalana de BTT infantil
Marc Faro en una recta amb pendent ascendent del circuit de Lliçà d'Amunt. | Cedida

 

El ciclista de l'equip Bauhaus-Comprabici.com de club Bikepark Torredembarra, Marc Faro, va aconseguir el passat dissabte 14 de juliol al circuit de BTT de Lliçà d'Amunt, al Vallès Oriental, una nova victòria en la Copa Catalana de BTT infantil. El seu temps va ser de 21 minuts i 14 segons, amb una diferència de 36 segons sobre Jan Casanovas, de l'equip Jufre Vic-Etb.

 

D'aquesta manera, el torrenc aconsegueix la segona victòria en el campionat i amb ella consolida el seu lideratge en la categoria de principiants. Això li dóna a Faro moltes possibilitats d'apoderar-se del campionat, ja que la de Lliçà d'Amunt és l'onzena de catorze proves. 

Ara, després d'aquesta prova a Lliçà d'Amunt, a Marc Faro li restarien tres proves per aconseguir el campionat. La següent és precisament a la localitat del club, a Torredembarra, el pròxim dissabte 21 de juliol. Després d'aquella prova, els ciclistes tindran gairebé un mes de vacances, fins al 15 de setembre, quan tornarà la competició a La Roca del Vallès. L'última prova, el 13è Open Infantil BTT GP One to One, encara està pendent de saber la seva localització.

 

Noemí Faro, cinquena en la prova femenina

Noemí Faro, germana de Marc Faro i també de l'equip Bauhaus-Comprabici.com, va aconseguir el cinquè lloc a la prova femenina de la categoria prebenjamí, amb un temps de 5 minuts i 40 segons, quedant tan sols a 25 segons de la primera classificada. Per altra banda, David Belmonte, de l'equip Biketrial Costa Daurada Torredembarra, va aconseguir el 24è lloc a la prova en la mateixa categoria que Marc Faro, amb un temps de 40 minuts i 43 segons, quedant a gairebé vint minuts de Faro.

Un circuit molt tècnic

La prova, organitzada per l'Amunt Club Ciclista, es va disputar a la muntanya de Can Pujal el passat dissabte a la tarda. El circuit, de poc més dos quilòmetres, comptava amb algunes zones molt tècniques que requerien certa habilitat per part dels corredors, que Marc Faro va poder superar sense dificultats. Si més no, pel fet de tractar-se d'una competició per a nens d'entre nou i deu anys, en els trams més complicats es van col·locar diverses variants de poca dificultat.