Un accident amb dos ferits i un atropellament a Segur de Calafell

L'aparatós accident d'un cotxe ha deixat dues persones i un gos ferides
El cotxe ha quedat bolcat al mig de la via. | Ajuntament de Calafell

 

Segur de Calafell ha tingut un festiu de la Mare de Déu d'Agost mogut, sobretot en l'àmbit de la mobilitat. Un atropellament al matí i un accident amb dos ferits a la tarda ha estat el balanç que s'ha registrat en aquest nucli de Calafell aquest dia 15. L'atropellament del matí ha tingut lloc a la plaça del Mediterrani, quan un vehicle que sortia d'un estacionament ha colpejat una vianant que passava per darrere. Aquesta ha caigut a terra i ha patit diverses ferides lleus, amb el qual ha estat traslladada al CAP de Segur per rebre cures.

 

Dues persones i un gos ferits en un accident

A la tarda, un accident de trànsit al carrer del Comte Gómez de Orbaneja ha deixat dues persones ferides, així com un gos. El sinistre ha estat molt aparatós, ja que el vehicle ha quedat bolcat al mig de la calçada, però les dues persones només han resultat ferides lleus, segons ha informat l'Ajuntament de Calafell. El Sistema d'Emergències Mèdiques les ha atès al lloc dels fets i n'ha traslladat una a un centre mèdic.

 

De resultes de l'accident també ha quedat ferit un gos que anava amb aquestes persones, el qual ha estat traslladat al veterinari, on l'han atès. Durant tot el temps que s'ha estat atenent els ferits s'ha tallat aquest carrer de Segur de Calafell.

 

Multes als mercats setmanals

Per altra banda, l'Ajuntament de Calafell segueix amb l'ofensiva als mercats setmanals que es fan a Calafell i Segur perquè no quedin els residus al mig de la via pública un cop finalitzada l'activitat. El consistori va anunciar la mesura fa pocs dies, i ja ha fet diverses accions. L'última ha estat la sanció que s'ha posat per abandonar palets al mig del carrer, una sanció que pot arribar fins als 2.000 euros.

 

Els palets abandonats al mig del carrer. | Ajuntament de Calafell