GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQU脥 i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Not铆cies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Adjudiquen la reforma de la plataforma de l'estaci贸 de tren de l'Arbo莽

脡s una actuaci贸 imprescindible per avan莽ar en la implantaci贸 de l'ample europeu

L'Administrador d'Infraestructures Ferrovi脿ries (Adif) ha adjudicat el contracte d'obres pel projecte de millora de la plataforma de l'estaci贸 de tren de l'Arbo莽, aix铆 com la de la Granada. Les obres han estat adjudicades a l'empresa Comsa, amb un pressupost de 2,9 milions d'euros i un termini d'execuci贸 que es preveu de cinc mesos.

 

La implantaci贸 de l'ample europeu de via

Aquesta 茅s una actuaci贸 imprescindible per avan莽ar en la implantaci贸 de l'ample europeu de via, entre les estacions de Sant Vicen莽 de Calders i de Martorell, i aix铆 poder desenvolupar les obres del Corredor Mediterrani. Les obres permetran adaptar diferents elements existents de la infraestructura als nous esquemes funcionals d'aquestes dues estacions, de manera que es pugui posar un tercer carril.

 

Adif ha apuntat que les obres es planificaran per 芦reduir al m脿xim les afectacions al tr脿fic ferroviari mentre es realitzin禄. Aquestes actuacions per adaptar l'ample ib猫ric a l'est脿ndard estan cofinan莽ades amb fons europeus del Mecanisme 'Connectar Europa' (CEF).