Sant Salvador, al Vendrell.

S'ajorna la caminada nocturna contra el càncer del Vendrell pel risc elevat de contagis

Els organitzadors l'han aplaçat al pròxim 17 d'octubre

La Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i de les Terres de l'Ebre, de comú acord amb l'Ajuntament del Vendrell, ha decidit ajornar la caminada nocturna contra el càncer que s'havia de fer aquest dissabte 22 d'agost. El motiu és l'increment del risc de contagi de la Covid-19 que ha experimentat el Camp de Tarragona les últimes setmanes. Al Vendrell s'han detectat 36 positius l'última setmana. 

Des de la Lliga i l'Ajuntament creuen que la solidaritat «també rau en la prevenció i el respecte envers la societat», raó per la qual han decidit ajornar la caminada nocturna fins al 17 d'octubre, sempre que la situació de la pandèmia ho permeti. La caminada s'havia de fer des del pont de les Madrigueres fins a la plaça dels Germans Trillas de Coma-ruga. L'entitat recorda que es poden continuar comprant les mascaretes solidàries que es van fer amb motiu de la caminada. 

 

Nova exposició al Portal del Pardo

El que no s'atura són les noves exposicions a la sala del Portal del Pardo, i aquest divendres 21 d'agost s'estrena la nova mostra 'La pintura enfront dels mitjans de comunicació de masses', d'Álvaro Romero. Es tracta d'una mostra que planteja nous interrogants sobre la funció que tenen els mitjans de comunicació a l'hora de fer arribar l'art als espectadors. Es podrà veure fins al 19 de setembre.


Comentaris