L'Ajuntament de Cunit demana accelerar el projecte d'arranjament de la C-31

Des del consistori del municipi lamenten l'accident de la setmana passada i reclamen a la Generalitat que actu√Į
Tram de la C-31 que passa per Cunit | Cedida
 

L'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, i el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cunit, Jaume Casa√Īas, van dirigir-se fins a la Direcci√≥ General de Carreteres per tal d'exposar l'estat actual en qu√® es troba el projecte de millores de la C-31 al seu pas pel municipi de Cunit. Cal recordar que aquest projecte el va presentar la Generalitat de Catalunya el juny del 2017 i recull un seguit de millores que cal portar a terme a causa de l'alta densitat de tr√†nsit que es registra en aquesta via a Cunit (entre 17.000 i 20.000 vehicles diaris). 

 

Tant l'alcaldessa com el regidor d'Urbanisme demanen que s'actu√Į al m√©s aviat possible 

Per tal de millorar la mobilitat en aquest tram i, alhora, augmentar la seguretat vi√†ria, el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya tenia previst realitzar diverses actuacions al llarg dels 2,5 quil√≤metres de la travessera de Cunit. En aquest sentit, l'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, explica que ¬ęla c-31 a Cunit est√† integrada dins de la trama urbana, per tant, √©s molt necessari que sigui una via segura tant per vianants com per conductors¬Ľ. Tot i aix√≤, aquest fet no √©s aix√≠ i l'alcaldessa afegeix que ¬ęlamentablement, el nombre d'accident √©s elevat i cal l'actuaci√≥ de la Generalitat amb urg√®ncia¬Ľ. 

 

Per la seva banda, Jaume Casa√Īas, regidor d'Urbanisme, tamb√© demana ¬ęque la Direcci√≥ General de Carreteres prioritzi l'execuci√≥ d'aquest projecte. √Čs urgent que aquesta via es transformi en un espai que faciliti el tr√†nsit de vehicles i compti amb els elements imprescindibles que la facin segura pels vianants¬Ľ. Destacar que el projecte tamb√© contempla fer tres actuacions m√©s localitzades per tal de millorar la seguretat i facilitar la canalitzaci√≥ del tr√†nsit i del pas de vianants. Aix√≠ doncs, es preveu construir una nova rotonda al carrer Montblanc i millorar els encreuaments de la C-31 amb els carrers de l'Ebre i de les Sorres i amb els carrers de les Figues i l'avinguda Diagonal. 

 

Un home ferit greu en ser atropellat a la C-31 a Cunit

Els fets van passar la nit del passat dijous, 11 de juliol, quan un jove va ser investit per un vehicle mentre creuava un pas de vianants de la carretera C-31 a l'altura de Cunit. Segons apuntes els testimonis, la v√≠ctima anava amb un patinet i acompanyat d'una altra persona que va poder esquivar el vehicle. Pel que fa al conductor, es va aturar i va poder ser identificat per la Policia Local. El ferit va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de D√©u de l'Hospitalet de Llobregat. 

 

 

 

💬 Fes clic aqu√≠ per rebre al teu m√≤bil l'actualitat de Tarragona. √Čs gratis!

Comentaris
Siscu
El joven que iba en patinete, no iba realmente por un paso de peatones