El Govern demana accelerar el projecte d'arranjament de la C-31 a Cunit

L'Ajuntament de Cunit demana accelerar el projecte d'arranjament de la C-31

Des del consistori del municipi lamenten l'accident de la setmana passada i reclamen a la Generalitat que actuï

L'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, i el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Cunit, Jaume Casañas, van dirigir-se fins a la Direcció General de Carreteres  per tal d'exposar l'estat actual en què es troba el projecte de millores de la C-31 al seu pas pel municipi de Cunit. Cal recordar que aquest projecte el va presentar la Generalitat de Catalunya el juny del 2017  i recull un seguit de millores que cal portar a terme a causa de l'alta densitat de trànsit que es registra en aquesta via a Cunit (entre 17.000 i 20.000 vehicles diaris). 

Tant l'alcaldessa com el regidor d'Urbanisme demanen que s'actuï al més aviat possible 

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Per tal de millorar la mobilitat en aquest tram i, alhora, augmentar la seguretat viària, el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya  tenia previst realitzar diverses actuacions al llarg dels 2,5 quilòmetres de la travessera de Cunit. En aquest sentit, l'alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, explica que «la c-31 a Cunit està integrada dins de la trama urbana, per tant, és molt necessari que sigui una via segura tant per vianants com per conductors». Tot i això, aquest fet no és així i l'alcaldessa afegeix que  «lamentablement, el nombre d'accident és elevat i cal l'actuació de la Generalitat amb urgència». 

Per la seva banda, Jaume Casañas, regidor d'Urbanisme, també demana «que la Direcció General de Carreteres prioritzi l'execució d'aquest projecte. És urgent que aquesta via es transformi en un espai que faciliti el trànsit de vehicles i compti amb els elements imprescindibles que la facin segura pels vianants». Destacar que el projecte també contempla fer tres actuacions més localitzades per tal de millorar la seguretat i facilitar la canalització del trànsit i del pas de vianants. Així doncs, es preveu construir una nova rotonda al carrer Montblanc i millorar els encreuaments de la C-31 amb els carrers de l'Ebre i de les Sorres i amb els carrers de les Figues i l'avinguda Diagonal. 

Un home ferit greu en ser atropellat a la C-31 a Cunit

Els fets van passar la nit del passat dijous, 11 de juliol, quan un jove va ser investit per un vehicle mentre creuava un pas de vianants  de la carretera C-31 a l'altura de Cunit. Segons apuntes els testimonis, la víctima anava amb un patinet i acompanyat d'una altra persona que va poder esquivar el vehicle. Pel que fa al conductor, es va aturar i va poder ser identificat per la Policia Local. El ferit va ser traslladat a l'Hospital Sant Joan de Déu  de l'Hospitalet de Llobregat.