L'Ajuntament del Vendrell adjudica la redacció del projecte de remodelació de la pista d'atletisme

La remodelació comportarà la instal·lació d'un paviment sintètic i la millora del sistema de drenatge de les pistes
L'Ajuntament del Vendrell adjudica la redacció del projecte de remodelació de la pista d'atletisme | Ajuntament del Vendrell

 

Aquest dilluns, 22 de juliol, la Junta de Govern Local del Vendrell ha aprovat l'adjudicació de la redacció del projecte executiu per a la remodelació de la pista d'atletisme.

 

D'aquesta manera, s'ha concedit un import de 9.559 euros a l'empresa adjudicatària Top Consulting Esportiu SLU; la qual serà l'encarregada de determinar les característiques de les obres, així com el cost total d'aquesta.

 

 

 

Una pista a l'altura dels clubs del Vendrell

Amb la remodelació de la pista d'atletisme, situada a l'avinguda Camp d'Esports 36, el consistori vol donar resposta a les necessitats esportives dels tres clubs atlètics del Vendrell, els quals fan ús habitual d'aquesta instal·lació esportiva. Els atletes de tots tres equips competeixen regularment arreu del Principat, i en alguns casos de l'Estat, motiu pel qual necessiten una pista que com a mínim reuneixi les mateixes condicions de paviment que els indrets on competeixen.

 

Així doncs, la remodelació de la pista comportarà un canvi total del paviment, substituint la terra batuda amb què compta actualment, per un material sintètic porós, molt més adequat per a la pràctica de l'atletisme. A més a més, les obres s'aprofitaran també per millorar el sistema de drenatge de les pistes i no es descarta alguna actuació més.