L'Ajuntament del Vendrell torna a obrir el balcó als ciutadans per la festa major

El consistori sorteja dues places per veure els actes del dia de Santa Anna
El regidor de Participació Ciutadana, Cristian Soriano, presentant el sorteig per pujar al balcó. | Ajuntament del Vendrell

 

L'Ajuntament del Vendrell obrirà de nou el seu balcó als ciutadans perquè puguin gaudir dels actes principals del dia central de la Festa Major de Santa Anna, el 26 de juliol. Mitjançant un sorteig, dues persones amb acompanyant podran accedir al balcó per veure la cercavila de cultura popular i els castells. Tots els interessats poden omplir el formulari penjat a la web municipal des d'aquest dilluns 1 de juliol fins al dia 22. 

 

També es pot omplir una butlleta al SAC del Vendrell, a l'Oficina de Turisme de Coma-ruga o al Centre d'Iniciatives i Turisme (CIT). El sorteig es farà el 24 de juliol, a les 12.30 hores, a la sala de plens de l'Ajuntament del Vendrell, en un acte públic on es trauran les dues butlletes guanyadores i dues més de reserva. Els guanyadors s'hauran de presentar el dia 26 a les 11.30 hores a la porta del consistori. El passat 2018 van prendre part al sorteig 52 persones.

 

El Vendrell es mulla per l'esclerosi múltiple

L'actualitat municipal al Vendrell també passa per l'acte solidari 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' que es farà el pròxim diumenge 14 de juliol a la piscina del Club Tennis Vendrell. Amb aquesta jornada es vol donar visibilitat a les persones que pateixen aquesta malaltia a Catalunya, que es calcula que són unes 9.000. Enguany, la jornada se centra en els símptomes invisibles de l'esclerosi que afecten la qualitat de vida, com la fatiga, el dolor, la tristesa o els problemes sexuals.

 

Des de la Fundació Esclerosi Múltiple apunten que «donar a conèixer la malaltia és fonamental per aconseguir la comprensió social i la solidaritat envers l'esclerosi múltiple». A Catalunya, més de 600 piscines prenen part al 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', les quals tenen en comú el salt conjunt a l’aigua en el qual està previst que hi participin més de 100.000 persones a tot el Principat.

 

També et pot interessar: