La piscina del CE Vendrell.

L'Ajuntament del Vendrell assegura que la piscina del Club d'Esports reobrirà el setembre

Diversos rumors d'un possible tancament han corregut per les xarxes socials

L'Ajuntament del Vendrell té la intenció de reobrir la piscina del Club d'Esports Vendrell a mitjans del mes de setembre. Així ho han assegurat fonts oficials del consistori a aquest mitjà, davant els rumors d'un tancament definitiu que han corregut les últimes hores per les xarxes socials. El complex del carrer del Doctor Robert ha estat tancat tot l'estiu, però està previst que torni a l'activitat el mes de setembre.

Des de l'Ajuntament també han recordat que hi ha un pressupost per al complex aprovat per a tot el 2020, i que la situació no ha canviat. Per això, han animat els veïns a fer inscripcions per poder gaudir dels seus serveis. «No és una situació diferent de la que poden tenir les escoles o les llars d'infants, la nostra intenció és obrir-la el mes de setembre», han afegit des del consistori.

Rumors d'un tancament definitiu

Les últimes hores s'havia estès un rumor per les xarxes socials en el qual s'apuntava a un possible tancament definitiu d'aquestes instal·lacions. En un missatge que s'ha anat compartint, es demanava la rectificació d'aquesta situació i que la piscina i el complex continuïn en funcionament. A priori, la piscina hauria de recuperar l'activitat durant el setembre. L'altra piscina municipal, la del Camp d'Esports, ja va reobrir les portes el mes de juny. 


Comentaris