ÚLTIMA HORA

Cop policial a Calafell als pisos ocupats

URGENT

La vaga general a les químiques de Tarragona serà el pròxim 19 de febrer

L'Ajuntament del Vendrell veta un vigilant de seguretat feixista i masclista durant la Festa Major

Els col·lectius antifeixistes del municipi van denunciar la seva presència en el control d'accés als concerts
L'Ajuntament del Vendrell, en una imatge d'arxiu | Cedida

 

L'Ajuntament del Vendrell ha vetat un dels treballadors de l'empresa de seguretat contractada per als diferents concerts de la Festa Major de Santa Anna, després que diferents grups antifeixistes del municipi denunciessin que es tractava d'un dels dirigents feixistes de Democracia Nacional. D'aquesta manera, Juan de Haro, veí del Vendrell, no seguirà treballant en els actes restants pels quals l'empresa de seguretat tenia contracte vigent.

 

 

 

«Seguim garantint unes festes lliures d'agressions masclistes i LGTBIfòbiques»

Després de recollir les denúncies de les organitzacions antifeixistes i dels col·lectius feministes del Vendrell, el grup municipal de Podem va fer arribar al govern municipal la situació, alertant que «és inacceptable que una persona que de forma sistemàtica exerceix i incita a la violència contra els col·lectius feministes, migrants i LGTBI, tingui qualsevol mena de responsabilitat a la via pública».

 

La resta de partits polítics representats a l'Ajuntament del Vendrell van compartir aquesta idea, traslladant així el malestar a l'empresa de seguretat per la qual treballa el dirigent feixista i exigint que es vetés el treballador el que restava de Festa Major.

 

 

Defensa de 'la Manada', sacrificis d'homosexuals i insults als immigrants

La ideologia de de Haro es reflecteix en comentaris a Facebook en contra del dia de l'Orgull LGTBI, afirmant que s'han de sacrificar els nens homosexuals, titllant de «falsa víctima» la noia agredida per 'la Manada' o insultant dones musulmanes per la seva legítima manera de vestir, entre d'altres.

 

El dirigent de Democracia Nacional, que milita enèrgicament en accions i manifestacions de caràcter feixista, com la manifestació en contra de la Mesquita del barri de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona, ha anunciat que denunciarà l'Ajuntament del Vendrell per 'discriminació ideològica', reafirmant que pensa «continuar en el càrrec fins a aconseguir la revenja o venjança legal pel que m'ha fet uns col·lectius i l'Ajuntament».