L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, des de casa.

L'alcalde de Calafell, taxatiu: «No vingueu, no estem de vacances, estem en guerra»

Ramon Ferré assegura que els que es desplacin per Setmana Santa trobaran un municipi «blindat»

L'alcalde de Calafell, Ramon Ferré, ha llançat un missatge contundent a les portes de l'inici de la Setmana Santa. A través de les xarxes socials, Ferré ha volgut dissuadir a aquelles persones que vulguin desplaçar-se a les segones residències durant aquest període de vacances. «No volem que vingueu a passar les vacances, perquè no estem de vacances, estem en un període de guerra contra un enemic que no es veu, però que ha fet moltes morts», ha reblat Ferré.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

El batlle calafellenc ha avisat que tots els que vinguin es trobaran el municipi «blindat». «Tancarem tots els accessos a Calafell i farem controls a les entrades i sortides, així que no vingueu, perquè no podreu entrar», ha afegit. Calafell, com el Vendrell, ha pres la decisió de bloquejar amb tanques de formigó diferents accessos al municipi a través de camins secundaris o carrers que formen part de la trama urbana. Els Mossos, per la seva banda, vigilen les autopistes i carreteres principals.

 

Evitar un increment dels desplaçaments

L'objectiu és reduir al mínim els desplaçaments durant aquesta atípica Setmana Santa. L'últim cap de setmana ja es va constatar un descens d'aquests desplaçaments als municipis de costa del Baix Penedès, però els consistoris temen que l'arribada de la Setmana Santa pugui tornar a fer augmentar la mobilitat. Per això el missatge ha estat clar: no hi haurà miraments per denunciar i multar els que vinguin de fora.