Aproven les obres de la primera fase de la rehabilitació del poliesportiu de la Bisbal del Penedès

La Junta de Govern va aprovar l'expedient per a la contractació de les obres
La Junta de govern local ha aprovat iniciar l’expedient per a la contractació de les obres de la fase 1 de la rehabilitació del poliesportiu municipal | Ajuntament de la Bisbal del Penedès

 

La Bisbal del Penedès ha aprovat iniciar l'expedient per a la contractació de les obres de la primera fase de la rehabilitació del poliesportiu municipal, corresponent a la remodelació del pavelló poliesportiu i la construcció de l'edifici annex destinat a vestidors per als usuaris. La durada del contracte d'obres serà de 18 mesos i s'adjudicaran en procediment obert, en el qual tot empresari interessat podrà presentar una proposició que s'adeqüi al plec de clàusules administratives.

 

Més de 2 MEUR per a la rehabilitació

El poliesportiu municipal està situat a l'avinguda Baix Penedès del municipi i consta d'una pista poliesportiva coberta, piscina, camp de futbol, pista de tennis, un edifici destinat a local social i usos recreatius i una zona descoberta destinada a aparcament i a usos lúdics. En l'actualitat, està en mal estat i no s'adequa a la normativa per a la pràctica de l'esport, motiu pel qual l'Ajuntament de la Bisbal del Penedès tira endavant la rehabilitació de l'equipament. El projecte es realitzarà en dues fases, amb un pressupost total de contracte de 2.085.12,03 euros. 

 

Dues fases 

La primera fase de rehabilitació estarà dividida en dues parts. Una compta amb un pressupost de 545.091,18 euros i comprèn el porxo d'accés, el vestíbul, administració i el control d'accés, lavabos per al públic, vestidors per als equips, vestidor per als tècnics i àrbitres, infermeria, local de neteja, passadissos de peus nets i bruts i accés a les grades. Aquesta part de projecte executiu ja està aprovat definitivament. La segona part de la primera fase correspon a la construcció del pavelló esportiu, amb un pressupost de 711.472,33 euros i està aprovat inicialment.

 

En una segona fase, amb un pressupost de 828.748,52 euros, estan inclosos els espais per a les entitats, els despatxos, el bar i la terrassa. D'aquesta fase, encara no s'ha aprovat el projecte executiu.