La regidora Araceli Bundó, expulsada de PxC del Vendrell

El partit ho ha fet oficial aquest dilluns

La regidora a l'Ajuntament del Vendrell Araceli Bundó ha estat expulsada del que fins ara era el seu grup municipal, Plataforma per Catalunya (PxC), a proposta dels seus dos companys de partit, els regidors August Armengol i Joan Carrasco. El Consell Executiu de Plataforma per Catalunya que es va celebrar aquest dissabte, 12 de gener, a Esplugues de Llobregat, va donar el llum verd a l'expulsió de la regidora.

Els motius de la seva expulsió, segons un comunicat que ha fet públic el partit aquest dilluns, 14 de gener, han estat «la manca de confiança de la formació en aquesta regidora», la seva «deslleialtat envers el programa i els seus electors», així com els «reiterats incompliments de les seves obligacions com a militant de PxC», però també «de les obligacions adquirides pròpies d'una regidora amb el seu partit».

Les discrepàncies sobre el pressupost municipal trenquen PxC del Vendrell

La gota que ha vessat el got, segons el comunicat de Plataforma per Catalunya, ha estat la seva «insistència durant les darreres setmanes en votar a favor d'un pressupost municipal per al 2019 que ni tan sols s'ha donat a conèixer a hores d'ara». La formació considera que es tracta d'«una decisió unilateral presa per ella mateixa en contra de la resta del grup municipal de PxC».

Per al partit, consideren que Bundó ha actuat «en contra del nostre programa, en contra del nostre compromís amb els nostres electors i en contra dels interessos del municipi del Vendrell segons la nostra visió de la política local». «Senyor alcalde, què li ha promès vostè a l'Araceli Bundó?», pregunta Plataforma per Catalunya en el seu comunicat.

Plataforma per Catalunya demana a Araceli Bundó que deixi l'acta de regidora

Després d'exposar els motius que han fet que Araceli Bundó hagi estat expulsada de Plataforma per Catalunya, el seu partit li demana que «si té la més mínima dignitat i decència polítiques, renunciï a l'acta de regidora i doni pas a Anabel Nieto, la següent candidata de la llista electoral per a què ella defensi com a regidora allò per al què els electors del Vendrell ens van votar». S'espera que Araceli Bundó emeti la seva reacció a l'expulsió del grup municipal aquest mateix dilluns.


Comentaris