L'Arboç tindrà un arbre dels desitjos a la Fira de Santa Llúcia

Una altra de les novetats serà el tió que podran fer cagar tot els nens i nenes
L'Arboç tindrà un arbre dels desitjos per la Fira de Santa Llúcia. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Arboç es prepara per a la pròxima edició de la Fira de Santa Llúcia, que tindrà lloc els dies 8 i 9 de desembre. Des de l'Ajuntament han avançat que la fira tindrà diverses novetats, entre les quals els tallers enfocats a la mainada i a la temàtica de Nadal. També es comptarà amb la presència d'un tió de Nadal, acabat de néixer, el qual podrà ser alimentat per tots els infants per poder créixer i així cagar molts regals a tothom el divendres 21 de desembre a la tarda.

 

Una altra de les novetats serà l'arbre dels desitjos que es podrà trobar al carrer Major. Aquest és un arbre on els petits podran posar els seus desitjos i il·lusions en una cartolina, per mirar que es facin realitat. Pel dissabte dia 8 a la tarda s'ha programat una xocolatada per ajudar a combatre el fred i es comptarà amb l'actuació d'un mag i d'un contacontes. El programa complet de la fira es donarà a conèixer la setmana vinent, segons ha apuntat el consistori.

 

Quarta Nit de la Xarxa Emprenedora al Vendrell

Una altra activitat que s'ha presentat al Baix Penedès és la quarta Nit de la Xarxa que es farà el divendres 30 de novembre, que compta el suport de l'Obra Social la Caixa. L'esdeveniment, que tindrà lloc al Restaurant Xaloquell, inclou el lliurament dels Guardons Benjamí, un sopar empresarial i entreteniment amb monòlegs. L'acte presenta un programa destinat a l’estímul emprenedor, que inclou actuacions humorístiques i el lliurament de reconeixements a empreses del territori.

 

La Xarxa Emprenedora és un projecte de cooperació empresarial format per més de 300 empreses del territori. Entre els seus objectius hi ha el foment de l’activitat emprenedora, la difusió de l’esperit emprenedor, el suport i acompanyament de les persones emprenedores, i l’impuls d’espais de relació, cooperació i participació. Els Guardons Benjamí 2018 es donaran en les categories d'actitud emprenedora, compromís amb la formació, iniciativa social, trajectòria empresarial i innovació empresarial.