L'Ajuntament de l'Arboç comença una campanya per incentivar les compres al comerç local

La intenció és alleugerir els efectes econòmics derivats de la Covid-19

Amb l'objectiu d'incentivar el comerç local, l'Ajuntament de l'Arboç ha engegat una campanya per animar els veïns del municipi a fer les compres als comerços del municipi. Molts d'ells han estat dos mesos tancats, amb les conseqüències econòmiques que això ha suposat, i ara des del consistori es vol donar una empenta a través d'una campanya on recalquen la importància de comprar a les botigues del municipi.

Per això, s'han fet uns cartells informatius on s'exposen els principals motius pels quals és necessari comprar a l'Arboç i mantenir el teixit comercial local viu. Igualment, des del consistori recorden que comprant producte de proximitat, també s'ajuda de forma indirecta els productors locals.

«Responsabilitat» a la fase 1

L'Arboç va entrar fa més d'una setmana a la fase 1 del desconfinament, que ja permet l'obertura dels comerços sense necessitat de demanar cita prèvia, i l'obertura de les terrasses dels bars. L'Ajuntament ha ofert la possibilitat de poder ampliar les terrasses sense cost per compensar la limitació del 50% d'ocupació.

Des del consistori es demana «responsabilitat» quan es vagi a fer la compra a les botigues o a les terrasses de bars i restaurants, mantenint sempre Â«la distància social», fent Ãºs de la mascareta i els guants, i netejant-se les mans amb aigua i sabó sovint.