L'Arboç celebra el 27è Cros Escolar

La prova tindrà lloc el pròxim diumenge i s'espera que hi participin prop de 600 xiquets dels centres escolars del municipi
L'Arboç celebra el XXVIIè Cros Escolar | Escola Sant Julià

El pròxim diumenge 10 de febrer, l’Arboç celebrarà el 27è Cros Escolar; una trobada esportiva organitzada per l'AMPA de l'Escola Sant Julià de l'Arboç, juntament amb el mateix centre educatiu i amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, que reunirà xiquets de diferents centres escolars. Es preveu que la cursa compti amb un gran nombre de participants en totes les categories, des dels 3 anys, fins a la categoria de majors de 18.

Començarà a les 11 del matí a la zona mestral, als carrers que hi ha entre l’institut i l’estació del ferrocarril del municipi, i des de l'organització, es fa una crida a tothom per anar a veure i animar als participants i agrair el seu esforç. En la darrera edició hi van participar més de 600 alumnes de diversos centres escolars de la zona, una xifra que s'espera com a mínim igualar.

Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Un any més aquesta prova forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC), un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l'Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels Consells Esportius de Catalunya.

Com a prova integrant dels JEEC, el cros de l'Arboç s'emmarca en l'objectiu fomentar la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim nombre de joves escolars. Aquesta pràctica ha de ser compatible amb la transmissió de valors formatius i pedagògics (responsabilitat, solidaritat, respecta, compromís, tolerància, treball en equip, acceptació de les normes,...)

El Vendrell acull el 8è Torneig Cruyff Court en un camp totalment renovat | Ajuntament del Vendrell

8è Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court al Vendrell

El dissabte, 9 de març, la capital del Baix Penedès acollirà la vuitena edició del Torneig de Futbol Escolar Cruyff Court Campions El Vendrell; un esdeveniment esportiu que comptarà amb l'estrena del recentment remodelat camp de futbol Cruyff Court de Mas d'en Gual.

El nou camp de futbol estrenarà gespa artificial i una nova tanca perimetral; una remodelació que ha anat a càrrec íntegrament de la Fundació Cruyff.

"El Vendrell acull el 8è Torneig Cruyff Court en un camp totalment renovat" "Evacuen una dona afectada pel fum en un incendi a Calafell"