L'Arboç ja prepara la segona Cursa-pedalada BTT, que es farà el desembre

L'esdeveniment està fixat pel 15 de desembre

 

Imatge d'arxiu d'una cursa BTT.   | Redacció - Fotografia: http://pitamunt.blogspot.com.es/
 

L'Ajuntament de l'Arboç, amb la col·laboració del Club Esportiu l'Arboç, ja prepara la segona edició de la Cursa-pedalada BTT que es farà el pròxim 15 de desembre. Aquest esdeveniment té l'objectiu de potenciar aquest esport al territori, situant l'Arboç al mapa en l'àmbit dels pedals. La botiga Bike Llorenç de l'Arboç i Moziatex també donen suport a l'esdeveniment, que enguany ha modificat distàncies i ha buscat una millora del circuit.

 

Així, els participants podran decantar-se per un circuit de 22 km o un circuit més llarg de 36 km. La sortida es farà conjunta i els participants tindran un temps màxim de tres hores i mitja per completar el seu circuit. Com a novetat, es podrà participar amb una e-bike, una bicicleta elèctrica, en una categoria especial. Les inscripcions es poden fer a partir d'aquesta setmana a la web www.athleticevents.net o presencialment a la botiga Bike Llorenç, situada a la Via Augusta, número 4, de l'Arboç.

 

Llibre sobre excursions a peu

També relacionat amb el Club Esportiu l'Arboç, el passat 9 de novembre es va presentar al centre Can Freixas el llibre '20 excursions a peu pel voltant del Camp de Tarragona amb transport públic', de Montserrat Puig Martí i publicat per Cossetània Edicions. A llibre, l'autora proposa diverses excursions lineals per l'entorn natural de les comarques tarragonines, amb la particularitat que el punt d'inici i d'arribada de cada ruta estan connectats de forma sostenible amb transport públic.

 

Taller per aprendre a jugar a escacs

Per altra banda, el Club Esportiu l'Arboç ofereix un taller elemental per aprendre a jugar a escacs, que es fa tots els dimecres, de les 18.00 a les 20.00 hores, a la Casa de Cultura. És una activitat dirigida a públics de totes les edats, però cal fer una inscripció prèvia a través de la web www.esportiularboc.club, o bé a través del correu electrònic info@esportiularboc.club.