L'Arboç farà dos nous cursos d'informàtica gratuïts.

L'Arboç fa dos cursos gratuïts d'informàtica

Les places estan limitades a dotze per cada curs

L’Ajuntament de l’Arboç ha anunciat que el Servei d'Ocupació Municipal (SOM) impulsa dos nous cursos d'informàtica al municipi, que són gratuïts. Un dels cursos és de nivell 3, i va dirigit a persones de menys de 55 anys i que tinguin coneixements d'informàtica. Aquest curs es farà els dies 28 de març i 4, 9, 11, 16, 18 i 23 d’abril del 2019, de les 9.30 hores del matí a les 12.30 hores del migdia a l'Aula de Can Freixas. Constarà d'un total de 21 hores, amb un límit de dotze places.

El segon curs és de nivell 2 i està dirigit a persones de més de 55 anys i que tinguin coneixements bàsics d'informàtica. El curs es farà durant les mateixes jornades que l'anterior, és a dir, els dies 28 de març i 4, 9, 11, 16, 18 i 23 d’abril del 2019, en aquest cas de 16.30 a 19.30 hores a l’Aula de Can Freixas. Igual que l'altre curs, constarà d’un total de 21 hores, amb places limitades a dotze persones.

 

Selecció per rigorós ordre d'inscripció

Des del consistori han avisat que tots els que estiguin interessats a prendre part al curs es poden apuntar a través de la pàgina del SOM de l'Arboç. També poden trucar al telèfon 977 167 179 o fer-ho presencialment a l'oficina de carrer Major 37, al primer pis. L'oferta formativa es pot trobar a la pàgina web del mateix Servei d'Ocupació Municipal. Els dos cursos són una iniciativa impulsada per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç, amb el finançament del Pla de Barris del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de garantir la plaça pel curs, des de l'Ajuntament de l'Arboç insten a fer la inscripció com més ràpidament millor, ja que hi ha hagut un gran increment de les persones interessades a realitzar-los. Per això, se seleccionaran els alumnes per rigorós ordre d'inscripció.

També et pot interessar:


Comentaris