L'Arboç impulsa dos nous cursos d'informàtica gratuïts

Consta d'un total de 21 hores
L'Arboç farà dos nous cursos d'informàtica gratuïts. | Ajuntament de l'Arboç

 

L'Ajuntament de l'Arboç impulsa, a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM), dos nous cursos d'informàtica, tots dos de nivell inicial, però un dirigit a persones de menys de 55 anys i l'altre dirigit a persones de més de 55 anys. El primer es farà els dies 22, 24, 29, 31 d'octubre, 5, 7 i 12 de novembre a l'aula de Cran Freixas. Constarà de 21 hores en total i es farà cada dia de les 09.30 hores a les 12.30 hores. És gratuït i té un nombre màxim de dotze places.

 

El segon curs, per a majors de 55 anys i que ja tinguin coneixements bàsics d'informàtica, es farà els mateixos dies que l'altre curs, però de les 16.30 hores a les 19.30 hores, també a l'Aula de Can Freixas. Costa igualment de 21 hores, és gratuït i les places estan limitades també a dotze. Tots els interessats a apuntar-se al curs ho poden fer a través de la pàgina del SOM, trucant al telèfon 977 167 179 o anant a l'oficina del carrer Major, 37. A la nostra pàgina web trobaràs tota l’oferta formativa. Els cursos estan impulsats per la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de l'Arboç.

 

Mobilització contra la crisi climàtica

Per altra banda, l'Arboç és un dels municipis que ha decidit sumar-se a la mobilització prevista per aquest divendres 27 de setembre per combatre el canvi climàtic. L'Ajuntament, a través de la regidoria de Medi Ambient, ha organitzat un bus per anar a la manifestació de Tarragona. La sortida de l'Arboç es farà a les 16.00 hores a la plaça de la Badalota. Les places estan limitades a la capacitat que té l'autobús.

 

Aquest 27 de setembre hi ha una aturada mundial pel clima, que es basa en el manifest conjunt que signen diferents organitzacions en defensa del futur, d'un planeta viu i d'un món just. A Tarragona, la manifestació començarà a les 18.00 hores a la plaça Imperial Tarraco i acabarà a la plaça de la Font, davant de l’Ajuntament.

"El Vendrell se suma als crits d'alerta de Calafell i Cunit per la saturació a les escoles" "🐦🐜Un projecte social per fer cases per a ocells i insectes al Vendrell i Calafell"