EN DIRECTE

Seguiment del 100% a la vaga petroquímica

L'Arboç inaugura les noves pistes de petanca amb el XXV Torneig de Festa Major

L'alcalde i alguns regidors van destacar que la creació d'aquest espai era una vella demanda dels aficionats arbocencs
L'Arboç ha inaugurat les noves pistes de petanca durant la Festa Major. | Cedida

 

La Festa Major de l'Arboç, que va començar el passat 23 d'agost i ha comptat amb actes tan destacats com els concerts de La Fuga i La Desbandada, va tenir el punt final el passat dimecres 28 d'agost. Entre tants actes, n'hi va haver un que va passar desapercebut, el dilluns dia 26. Es tracta del XXV Torneig de petanca de Festa Major, que va servir per inaugurar les noves pistes de petanca a la zona del Parc de Santa Llúcia. En total, s'han construït tres pistes reglamentàries de quatre metres d'amplada per quinze metres de llargada cadascuna.

 

Una vella demanda dels aficionats arbocencs a la petanca

L'acte d'inauguració va comptar amb la presència de l'alcalde de la localitat, Joan Sans, el regidor d'Esports Miguel Ángel del Río, i les regidores de Parcs i Jardins i de Cultura i Festes Susana Bayo i Sònia Magrané. Tots ells van destacar que la creació d'aquest espai era una vella demanda dels aficionats a aquest esport a l'Arboç, que són una trentena, i que feia temps que es buscava la ubicació adequada per poder construir-hi les pistes. Els polítics també van voler destacar la bellesa de l'entorn del Parc de Santa Llúcia, que té el Palau Gené i Batet al costat. 

 

Imatge d'arxiu de la Festa Major de l'Arboç 2019. | TarragonaDigital.com

 

Després de l'acte institucional d'inauguració, es va celebrar el tradicional Torneig de petanca de Festa Major, que celebrava la seva XXV edició. Una edició especial, oberta a tots els arbocencs, que va comptar amb la participació de vuit equips entre duets i triplets.