El centre de l'Arboç.

L'Arboç vol optar als fons europeus anti-Covid per continuar amb la recuperació del nucli antic

El projecte està valorat en uns cinc milions d'euros

L'Ajuntament de l'Arboç ha començat a treballar per optar a una part dels fons europeus anti-Covid, anomenats Next Generation. Aquestes ajudes han de servir per sortir de la crisi econòmica que la pandèmia del coronavirus ha provocat a molts països.

Aquests fons han de servir per finançar actuacions en els àmbits de la transformació digital i la transició ecològica i els primers pagaments es podrien fer efectius a la tardor. El govern espanyol presentarà el seu pla el pròxim 30 d'abril i està rebent les diferents propostes de les administracions.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En aquest sentit, l'Ajuntament arbocenc ja ha presentat una proposta al Ministeri de Transport, Mobilitat i Agenda Urbana, que consistiria en continuar els treballs per a la recuperació del nucli antic. La inversió d'aquest projecte seria, segons el consistori, d'uns cinc milions d’euros. A més a més, l'Ajuntament segueix treballant en altres propostes de cara a les següents convocatòries.